Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, lokakuuta 01, 2009

Syksyn värejä

Lämpimät kiitokset kaikille syntymäpäiväonnitteluista! :)


 Meidän kodin lähellä olevaa puistoa

Lupasin laitella vielä lisää syksyisiä kuvia... :) Olen koko kesän ajan harmitellut, kun ei ole koskaan kameraa mukana, kun ajelen kotoa kaupunkiin ja takaisin. Pyöräilen kuitenkin tuota väliä ainakin kahdesti viikossa kuntoutukseen mennessä, useimmiten aamuisin, jolloin luonto on aina upeimmillaan, ja pyörätiet menevät aivan ihastuttavien maisemien ohitse. Nyt syksyllä olen sitten saanut todeta, että ei niitä maisemia olisikaan kannattanut kesällä kuvata, sillä syksyllä pyöräreittini on ihan toden totta kauneimmillaan! :) Ja mikäpä olisikaan parempi päivä kuvata kauniita aamuisia tunnelmia kuin oman syntymäpäivänsä aamu! :)


Asuinalueemme ulkoilupuistoa

Tervetuloa siis kierrokselle syksyiseen Ouluun! :)


Jokirantaa ja venesatama/-laituri


Näkymää venelaitureiden lähellä, taustalla Pikisaari upeassa ruskaloistossaan


Kirjaston näkeminen luo jotenkin kotoisan tunnelman... 


Lisää jokirantaa ja veneitä, taustalla yksi Oulun kauneimmista silloista Pikisaaren ja Hietasaaren välillä, usein ajelen tuota siltaa pitkin pyörällä kaupunkiin tai takaisin


Olen esitellyt täällä joskus Oulun rumimman rakennuksen, joten on viimein aika paljastaa minun mielestäni Oulun kaunein rakennus. :) Nappasin kuvan liikennevaloissa seistessäni. :)


Tämä on mielestäni kaupungin kaunein puisto kaikkina vuodenaikoina, ja siksi kuljen aina tästä läpi, jos vain mahdollista


Ainolanpuistoa tämäkin - mietin aina tästä ohi mennessäni, minnekähän tämä polku johtaa, mutten ole koskaan käynyt katsomassa, enkä ehkä halua käydäkään, koska haluan kuvitella tuolla olevan jotain suurta ja salaperäistä... Satumaailma kenties. :)


Syksyn väriloistoa pensaassa


Ruusupensas parhaimmillaan :)


Pihlaja taitaa olla lempipuuni :)



Ihastuttavaa syksyä edelleen teille jokaiselle! :) Nauttikaamme näistä upeista väreistä! :)

10 kommenttia:

  1. Myöhäiset synttärionnittelut!
    Upean kelin sait syntymäpäiväsi kunniaksi! Luontokin juhlii väreillään!

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut täältä hiukan etelämpääkin! Kauniita syyskuvia olet ottanut. Täytyy myöntää että pihlaja on yksi lempipuistani, sillä se on aina kaunis. Täällä olikin kova pakkasaamu, 7,5 astetta pakkasta!

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet synttärionnittelut ja kiitos ihanasta kuvamatkasta syksyiseen Ouluun! Sitä kun ei itse ikinä aamuisin pääse rantoja pitkin pyöräilemään, niin kiva oli kuvia katsoa :)

    VastaaPoista
  4. Myöhästyneet synttärionnittelut!

    Ihania syksyisiä kuvia! Tykkäisit varmaan minun asuinseudustani, kotikadun varrella on pihlajakuja molemmin puolin... :-)

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut munkin puolestani! Mahtavia syyskuvia olet laittanut blogiisi!

    VastaaPoista
  6. Oikein ihanaa syntymäpäivää sinulle näin vähän myöhässä!

    VastaaPoista
  7. Kauniin syksyisiä kuvia! Mukavaa viikonloppua Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia olet ottanut:) tykkään myös pihlajasta varsinkin tällähetkellä ovat komeita ennenkuin tilhet saapuvat:) Onnea myöhässä!!

    VastaaPoista
  9. Myös toivottelen hyvää uutta elinvuotta vähän myöhässä!! Ihania maisemia kuvissasi!!

    VastaaPoista
  10. Myöhästyneet synttärionnittelut! Ja kiitos virtuaalisesta Oulun kierroksesta. Olenkin lähdössä sinne kauas pohjoiseen(meiltä katsottuna) ensi viikonlopuksi messuille :o)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)