Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, lokakuuta 01, 2009

32 vee

Kalenterissa kääntyi uusi lehti, kun syyskuu vaihtui lokakuuksi. Minun biologisessa kalenterissani puolestaan vaihtui uusi vuosi. :)



Tunnen olevani etuoikeutettu, kun olen syntynyt tähän aikaan vuodesta, jolloin luonto hehkuu kauneimmillaan! :) Ihan kuin koko luomakunta haluaisi juhlia kanssani kaikessa loistossaan ja väri-ilottelussaan! :) Olen onnellinen syksyn lapsi! :)



Tämä ikä tuntuu myös ihan hyvältä juuri nyt. Ei ole ikävä menneitä vuosia, mutten vielä haaveile tulevistakaan. On hyvä olla tässä tänään tämän ikäisenä. Toivottavasti näitä vuosia tulee vähintään tuplasti tai triplasti saman verran vielä lisääkin! :)



Meidän perheessä ei ole juurikaan juhlittu aikuisten synttäreitä. Meillä ei siis ole tapana antaa aikuisten kesken lahjoja, eikä syödä mitään erityisempiä herkkuja. Tänä vuonna minulla oli kyllä ajatus, että olisin tehnyt poikkeuksen ja tarjonnut synttärikakkua lauantaina isolle ystäväjoukolle, mutta se ajatus suli omaan mahdottomuuteensa. Pidetään siis nytkin perinteistä kiinni, eli ei tule kakkua eikä vieraita. ;) Ja kyllähän tämä on aika lailla samanlainen päivä kuin kaikki 364 muutakin päivää vuodessa: tavallinen arkipäivä, torstaiaamuiseen tapaan olen käynyt kuntoutuksessa ja illaksi menen tietysti töihin. Mutta arkihan se on sitä kaikkein parasta juhlaa! :)



Sain minä sentään kuitenkin syntymäpäivälahjoja, joista yksi oli ihan odotettu, ja lisäksi pari muuta yllätystä. :) Osallistuin Oupsin Synttäriswappiin, joka taitaa olla ainoa vaihto, johon osallistun tänä vuonna ja todennäköisesti ainoa myös lähitulevaisuudessa, joten se on ollut sitäkin odotetumpi. :) Sain jo eilen paketin Pirjolta (ei blogia), enkä olisi millään malttanut odottaa avaamista oikeaan päivään. Piti sitten ihan valvoa puolille öin, jotta pääsin heti aukaisemaan vuorokauden vaihtuessa. ;) Numeroista viis, ikuinen lapsi asuu kuitenkin jossain sisälläni ainakin yhtenä päivänä vuodessa. :)

Pirjo olikin koonnut oikein ajatuksella lahjan minulle:



Itse asiassa luulen Pirjon käyneen kurkkimassa toivelistaani, sillä kaikki tässä paketissa olevat jutut ovat suoraan toiveistani! :) Tykkään siis ihan kaikesta - KIITOS! :)

Synttäriswapin säännöissä oli määritelty, mitä paketista tulee löytyä, ja koitan nyt parhaani mukaan tulkita, mitkä näistä jutuista on mitäkin. :)


1. Pistelty lahja on selvästikin tämä ihastuttava saksikotelo. :) Olen jossain toivonut saksikoteloa, sillä minulla on vielä yhdet kirjontasakset vailla koteloa - eipäs ole enää! :) Pirjo on pistellyt ja viimeistellyt tämä taitavasti, tämä on todella kaunis! :) Tuo nappi on ihan mun lempparini! :)




2. Kovasti mietin, että mikäköhän näistä lahjoista liittyy minun syntymäpäiväni numeroon, joka siis on joko 1 tai 10. ;) Mitään juttua tässä paketissa ei ollut kymmentä kappaletta, joten olisikohan sitten tämä ihana ristipistomalli se numeroon 1 liittyvä kun tätä on yksi kappale? Tai sitten se liittyy numeroon 10, koska ainakin minä tarvitsen pianoa soittaessani kaikkea kymmentä sormeani, eivätkä nekään tahdo aina edes riittää... :) No, sillä ei ole niin väliä, mihin tämä liittyy, sillä tämä Dessins DHC:n Piano -ristipistomalli on ollut pitkään haavelistallani, ja olen jossain vaiheessa jo melkein sen ostanutkin, ja nyt synttäreitteni lähestyessä olen salaa toivonut, että voi kunpa tämä löytyisi synttäripaketistani. Pirjo on ajatustenlukija! :)



3. Jotain harrastuksiin liittyvää tai lempiväristä piti olla myös paketissani, ja ainakin tämä lankatokka liittyy sekä ristipistoharrastukseeni että on myös lempiväriäni turkoosia. :) Ja tämäkin lankatokka oli yllättäen toivelistaltani poimittu. :) Kyseessä siis DMC:n Color Variations -sarjan nro 4025, eli liukuvärjättyä lankaa tämä on. Mitähän ihanaa tällä pistelisi...? :)



4. Luettavaa ja kaveriksi syötävää löytyi myös paketista. Uskomaton juttu, että näin tämän De fil en aiguille -lehden erikoisnumeron vasta noin kuukausi sitten ensimmäisen kerran, ja silloin pistin sen toivelistalleni, ja nyt se on jo minun! :) Voi, tässä on niin ihania kaikkia ristipistomalleja! Tykkään kovasti tuollaisista siluettimalleista, ja tässä lehdessä on paljon enkeleitäkin! :) Syötävä kaveri lehdelle onkin sitten lemppariani Pandan Minttu-suklaata, yksiä niistä harvoista suklaista, joita voin syödä ilman että tulen kipeäksi. Ja tämä Minttu onkin herkkua! :)



5. Ristipistotarvike taitaa olla sitten nämä neulat - niitä tarvitaan aina! :) Nämä eivät taida muuten ollakaan ihan mitä tahansa neuloja, vaan niissä on jonkinsortin pallokärki. En ole koskaan tuollaisia neuloja kokeillut, mutta olen niistä ohimennen kuullut, ja Pirjokin kertoi käyttävänsä tällaisia neuloja ihan kaikenlaiseen kirjontaan. Näitähän täytyy päästä testaamaan! :)

Kortti löytyi paketin sisältä tietysti myös, se on kuvassa neulojen kanssa. KIITOS vielä Pirjolle tästä ihanasta paketista ja aamulla saamastani puhelusta, ne tekivät syntymäpäivästäni juhlan! :)

Tänään posti toi vielä lisää yllätyksiä:



Ystäväni, joka on uskollisesti kulkenut rinnallani jo 25 vuotta välimatkoista huolimatta, lähetti minulle tämän virkkauslehden. :) Just tänään katselinkin Tokmannin lehtihyllyllä tätä lehteä, mutta sitten jokin vaisto sanoi, että kannattaisi ehkä mennä kotiin ja vilkaista ensin, mitä postia on tullut. ;) Kiitos paljon ystäväni, sinä se aina tiedät, mistä tykkään! :) Kuvassa on myös lehden mukana tullut synttärikortti sekä toinen kortti äidiltäni. Äitikin oli laittanut kortin mukaan jotain, mistä ihan varmasti tykkään, ja jonka voi vaihtaa mieluisaan hyödykkeeseen vaikkapa Käsityömessuilla reilun viikon päästä. :) Äiti tarjoutui myös messuseurakseni, oli laittanut asiasta pienen viestin matkaan, joten ei tarvitse minun sitten yksin kierrellä messuja. :) Kiitos kiitos näistäkin muistamisista ja kaikista tekstiviesteistä ja sähköposteista, mitä on tässä aamun ja aamupäivän aikana tullut! :) Taisivat aikaisimmat onnittelut tulla hirvimetsästä heti aamuhämärissä. :)



Mutta kyllä päivän paras lahja taisi olla kuopukselta saamani pitkän pitkä aamuhali ja synttärisuukot. :) Tuumasinkin, etten tarvitse erikseen lahjoja, kun saan joka aamu herätä elämäni parhaiden lahjojen vierestä! :) Myös synttäripäivän sää on mitä mainioin: kirpakkaa aamupakkasta, kuulas auringonpaiste ja mitä ihastuttavin ruska! :)

Mukavaa alkanutta lokakuuta kaikille - tänään on ihana päivä! :)



PS. Söin suklaan tässä samalla, kun tätä näpyttelin. Hyvää oli. :)

PS 2. Laitan illalla tänne lisää ihania syksyisiä kuvia! :)

39 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea synttärisankari-Marille!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea päivänsankarille! Mutta tottahan se täytyy synttäreillä mansikkakakku olla, eikös se vielä ollut sun lemppariasi? ;)

    VastaaPoista
  3. Oikein paljon aurinkoisia onnitteluja =)

    VastaaPoista
  4. Onnea syksyn synttärisankarittarelle!

    VastaaPoista
  5. Syksyisin kirpakkaat ja aurinkoiset synttärionnittelut!

    VastaaPoista
  6. Mahtiskat synttärionnittelut!!!
    P.S. En o kuullukaan pallopääneuloista.

    VastaaPoista
  7. Oikein lämpöiset ja syksyntuoksuiset onnittelut!

    VastaaPoista
  8. Onnittelut syntymäpäiväsi johdosta !! Sait kyllä upean synttärikelin. :-)

    VastaaPoista
  9. Onnea syntymäpäiväsankarille! Onpa kauniita syksykuvia.

    VastaaPoista
  10. Onnea Mari! Ja eipäs montaakaan päivää kun täälläkin ... hiukka enemmän, melkein tuplat!

    VastaaPoista
  11. Lämpimät synttärionnittelut ja halaukset! Minun yksipojistani täytti myös tänävuonna 32v!

    VastaaPoista
  12. Paljon onnea! Ihania maisema
    kuvia! Ja kivan paketin olet saanut!

    VastaaPoista
  13. Paljon onnea ! Ihanan paketin olet saanut.

    VastaaPoista
  14. Synttäri onnitteluja täältäkin. Mahtavan paketin olet sanut Pirjolta. =)

    VastaaPoista
  15. Voi vitsi, vanhenemisen hyviä puolia - viisastumisen lisäksi ;D - taitavat olla nuo lahjomukset! Ihana tuo piano!
    - Niin, ja onnitteluja minunkin puolestani, vaikka hiukka myöhässä tulevatkin! (On taas jäänyt tämä blogikyläily tylsän vähiin. Migreeni vaivasi muutaman päivän, eikä tehnyt silloin mieli edes suunnitella tietokoneen katselemista. Onneksi se on tällä erää ohi.)
    Upeita ovat myös syyskuvasi tuolla yllä. Teillä päin ruska on moninverroin kauniinpaa kuin meillä. Oikeastaan Pinsiö on niin tuulinen paikka, että täällä lehdet ehtivät tipahtaa jo ennen kunnon ruskaa alas puista...

    VastaaPoista
  16. hienoja syyskuvia tässä ja uudemmassa postauksessa. myöhästyneet onnittelut!

    VastaaPoista
  17. Onnittelut tulevat nyt vain runsaan viikon myöhässä - puran tässä messustressin synnyttämää blogisumaa vähitellen. :) Nyt oletkin tainnut olla nauttimassa Oulun messuista, vai oliko se huomenna?

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)