Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Pientä piristystä

Sain tänään kuulla olevani nuutuneen näköinen. Vaikka olo onkin ollut ihan kohtalainen jo muutaman päivän ajan, niin kyllä se viime viikkoinen tauti sen verran verotti, että peilistä tuijottaa vastaan kalpea haamu. Tänään vielä kaupungilla olleessa tapaamisessa minua muistutettiin, että yrittäisin ajatella itseäni ja sitä mikä minulle tekisi hyvää, eikä aina niinkään muita. Ja kun sitten vielä kaupungilla oli viisi minuuttia aikaa ennen bussin tuloa (juu, en vielä lähde ihan keskustaan asti pyörällä niin kauan, kun näitä taudinrippeitä minussa on jäljellä, ja niitähän vielä on), ja siinä oli Ärrä ihan pysäkin vieressä, niin ajattelinpa käydä kurkkimassa lehtihyllyjä. Jos vaikka sitä piristystä itselle. :)

Ensin katselin jotain virkkauslehteä, se oli Kauneimmat käsityöt -lehden ekstranumero, olikohan joku "Virkkausopas" tms. nimeltään. Siinä oli ihan kivoja juttuja kyllä, mutta hinta oli kuitenkin niille kivoille jutuille aika korkea (9,50 e). Että ei ihan niin kivoja juttuja kuitenkaan. ;) Mutta onneksi sitten satuin huomaamaan Dianan Kirjontatöitä -lehden:


Sain siis itselleni sitä piristystä. :) Tämä lehtihän ilmestyy vain kahdesti vuodessa, ja on kyllä edullisimmasta päästä käsityölehtejä, vain 3,50 e. Siinä jo hyvä syy, miksi ostan tämän aina itselleni. :) Huomasin, että tässä oli sellaisia malleja, millaisia olen vähän päässäni kehitellytkin pariin tulevaan juttuun - ainakin ruusuja olen ajatellut tänä keväänä jonnekin kirjoa, ja niitä tässä lehdessä olikin. Ja sitten huomasin ilokseni, että kielomalleja oli myös; ei siis sillä, että niitä just nyt tarvitsisin, mutta viime vuonna synttäriswapin korttiin etsin sopivia kielomalleja tuloksetta, ja jouduin lopulta osittain itse sellaisen mallin kehittelemään. Jatkossa löydän niitä sitten tästä lehdestä, jos on tarvetta. :) Lehti on kuvassa jo aika ruttuinen, sillä kuopus rakastaa pupuja, ja näissä kevätlehdissä niitä aina on, joten annoin pojan vähän lueskella tätä lehteä tänään (jotta itse sain edes hetken aikaa tehdä käsitöitä rauhassa ;) ).

Niin eli sain sitä piristystä edes vähän lehden muodossa. :) Päiväunetkin piristivät kyllä kummasti... ;)

Malibu-toppini etukappale on ihan paria kerrosta vaille kädenteiden kohdalla menossa, joten se tikuteltaneen huomisen päivän aikana loppuun. Tai sitten otan bussineuleeksi huomenna jotain uutta, ja teen tuon topin sitten myöhemmin. Katsotaan, mitkä ovat fiilikset siinä vaiheessa, kun pitää bussineuletta alkaa ottaa matkaan. :)

Pirteää loppuviikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin katsoin tuota 9,50 euron virkkauslehteä, mutta enpä malttanut sillä rahalla ostaa. Mieluummin ostelen niitä 3,50 ja 4,70 euron lehtiä ja kopioin ohjeita kirjaston lehdistä... Ja mulle noissa halvemmissa lehdssä on enemmän kivoja juttuja, kun pääasiassa kuitenkin virkkailen pöytäliinoja. =)

  Mariel / Luetut.net

  VastaaPoista
 2. Miun täytyy kanssa käydä ostamassa tuo lehti.

  VastaaPoista
 3. Kumma homma, miten joskus piristyminen on niin pienestä kiinni: uuden lehden selaamisesta. Ja käsityölehdissä toki on sekin hyvä puoli, että niitä voi hyödyntää pitkän aikaa. Ihmissuhdehaastatteluja sen sijaan harvoin tulee moneen kertaan luettua ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea, että blogini viehättää nuorempaakin sukupolvea:)
  Minulla on käsityölehtiä aivan hirveä määrä, etenkin ompeluun liittyviä. Niitä on aina välillä mukava selailla ihan muuten vaan ja etsiä ideoita ja inspistä uuteen työhön.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)