Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Vähän päivitystä

Aattelinpa nyt pistää tässä välillä vähän päivitystäkin, vaikkei mitään isompaa asiaa ole. On vain tässä sellainen hetki, ettei oikein tiedä, mitä tekisi. Tunnin päästä pitäisi olla menossa taas sovittuun tapaamiseen, ja oikein ei pysty mitään tekemistä aloittamaan, kun koko ajan pitää kytätä kelloa (plus sitä, että ehdin laittaa ruuan uuniin ennen kuin lähden). Ja toisekseen tuo taapero tuossa pitää huolen siitä, ettei oikein mitään järkevää pystykään tekemään, eli jos otan neuleen käteen, niin se kiskotaan hetken päästä pois...

No mutta näytänpä silti vähän kuvaa tekeillä olevasta. Maanantaina vähän vilauttelin alkua, mitä olen Malibusta tekemässä. Toppihan siitä on tulossa Novita Kevät 2006 -lehden mallin mukaan. Takakappale näyttää sitten tältä:


Etukappalettakin on jo tehtynä hyvän matkaa, eli tämä kyllä vielä valmistuu helmikuun puolella, ja se kolme kiloa ylittyy aivan varmasti! :)

En tuossa muistanut laskiaisiakaan tänne toivotella, mutta toivotellaan nyt sitten hyvää tuhkakeskiviikkoa ja paastonaikaa! Voisin viettää edelleen lankapaastoa koko paastonajan, ja varmasti ainakin langankulutusta jatkan edelleen, mutta en nyt ihan välttämättä lupaa pitää langanostolakkoa sen jälkeen, kun hamsterikuukausi on ohi. Luulisin ainakin, että käyn jossain vaiheessa ostamassa turkoosia Huopasta, mutta todennäköisesti laitan sen heti puikoillekin, kun olisi vähän niin kuin suunnitelmia... :)

Suunnitelmia olisi jos vaikka mitä muitakin. Oikeastaan niitä on ihan liikaakin, ja on vaikeus päättää, mitä sitä alkaisi niistä toteuttamaan. Mulla on periaatteessa kaikille langoilleni olemassa suunnitelma tai jopa useita suunnitelmia, siis tyyliin että tästä tehdään pusero, ja sitten on paljon vain erilaisia malleja, joista pitäisi valita se sopivin. Minulla on sellainen tapa, että kun tulee uusi neulelehti (eli Novita ;) ), niin kirjoitan siitä heti ylös ne mallit, jotka kiinnostavat ja sen, paljonko siihen menee lankaa. Lista on olemassa koneella luokiteltuna käytettävän langan mukaan. Sitten jos alkaa tuntua vaikkapa, että tuosta vihreästä Nallesta olisi nyt kiva tehdä seuraavaksi jotain, ja sitä lankaa on vaikkapa 500 g, niin katson vain siitä mallilistasta, että mitä sellaisia neulemalleja olen listannut, johon menee suunnilleen se 500 g lankaa. Joskus olen kyllä ihan ostanut tiettyä malliakin varten langat, tai sitten on vaikkapa kaksi kivaa mallia, joihin menisi kumpaankin vaikkapa se 500 g lankaa, mutta sitten pitää vain osata päättää, kumman tekisin... :) Että sillä tavalla niille langoille on aina olemassa suunnitelmat, mutta sitten kun tulee aina niitä uusia ihania mallejakin lehdissä vastaan, niin joskus ne vaan ovat vielä parempia kuin alkuperäiset suunnitelmat, niin sitten suunnitelmiin voi tulla vähän muutoksiakin. Tosiasia on kuitenkin se, että niin nopea en ole neulomaan, että koskaan ehtisin saada tehtyä kaikkia niitä malleja mitä haluaisin, sen verran nopeasti se lista kasvaa, vaikka Novitakin tulee kuitenkin vain neljästi vuodessa... ;)

Niin, oikeastaan taas eilen illalla tuota toppia tikutellessani aloin jo miettiä, mitä tekisin hamsterikuukauden päätyttyä. Kun niitä vaihtoehtoja olisi niin paljon, ja sitten illalla asiaa mietiskellessäni tuli taas hirveä into tehdä vaikka mitä. Ja sitten kuitenkin ainakin ristipistorintamalla on nyt jo vähän ruuhkaa, kun en ole tässä kuussa pistänyt yhtään pistoa ristiin, ja alkaisi olla muutamalla jutulla vähän kiirekin. Ei viitsisi sitten alkaa heti kauheasti taas uusia neuleita suunnitella, jotta ehtisi vähän pistoillakin. No mutta, minäpäs nyt yritän tässä ensin selvitä tämän helmikuun loppuun, ja mietin sitten mitä alan maaliskuussa tehdä... ;)

Nyt uudestaan vielä sitä hyvää tuhkakeskiviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)