Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, kesäkuuta 11, 2016

Mitä ihmettä? - Katso kuva! :D

Arvuuttelin edellisessä postauksessa, mitähän on mahtanut tapahtua sellaista, jota ette ole saaneet lukea blogistani kuin viimeksi lokakuussa 2014... Eli 1 v 8 kk sitten, jos nyt oikein lasken.

No, paljastetaan! :)


Juu, mää olen ostanut lankaa! :D

Mitään langanostolakkoa en tehnyt silloin aikanaan. Ei vain ole ollut tarve ostaa uutta lankaa sen lokakuun 2014 jälkeen, eikä ole kyllä tehnyt mielikään. Minulla ei ole nykyään hajuakaan, mitä lankoja tai värejä on markkinoilla, koska en edes käy lankahyllyillä ikinä.

Nyt kuitenkin voitte kuvasta päätellä, että jollekin sinisävyiselle on tarvetta lähikuukausina, joten toki neulova isotäti valmistautuu tällaiseen tarpeeseen ajoissa. :) Tuossa lauseessa olikin jo riittävästi vihjettä siihen, mitä näistä on tulossa... ;)

Löysin kivan ohjeen Novitan Woolille, mutta se mahtaa olla poistunut nykyään markkinoilta. Vai onko? En tiedä, kun en ole enää aikoihin seurannut näitä lankajuttuja... Joka tapauksessa Tapion kaupasta nämä Woolit löysin ja tilasin. Yritin käydä etsimässä jotain korvaavaa lankaa paikallisista lankakaupoista, mutta niin olen noista langoista nykyään pihalla, etten enää muista, miten niitä korvaavia lankoja löydetään. :D Onneksi on netti ja pakettiautomaatti ihan kodin vieressä.

Näiden lankojen kanssa sitten odotellaan innolla tulevaa syksyä... :)

8 kommenttia:

 1. Kauniit värit on langoissasi, joista veikkaan isotädin tekevän vauvapeiton. Ainakin uskon, että noista tulisi tosi kaunis sellainen. :) Hyvän näköisiä sukkiakin tuossa edellä esittelit, lämmittävät kivasti poikiesi jalkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kohde meni oikein, mutta se mitä siitä on tulevalle vauvalle tulossa, ei ihan ole sitä mitä arvelit. :)

   Poista
 2. Kivat väriyhdistelmät langoissa ja sopii hyvin pienokaiselle :)

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti on pieni poikavauva tulossa ja hän saa jotain tosi kaunista noista langoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No poikahuhuja on liikkeellä ja sinistä toiveena. :)

   Poista
 4. Värisilmä on ollu kohillaan. :)
  Olet pärjäilly tosi kauan ilman langan ostoa! Kertoo hyvästä suunnittelusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kerro kuin siitä, etten ole tehnyt käsitöitä viime aikoina juuri ollenkaan. Mitäpä sitä langoilla, jos ei ole aikomustakaan niistä mitään tehdä.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)