Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 10, 2016

Lisää talveen varustautumista

Täällä on jatkettu ensi talveen varustautumista, sillä myös nuorempi poika sai itselleen villasukat. Sukat kyllä valmistuivat jo muutama päivä sitten, mutta sukkiin sopivat jalat tulivat vasta tänään äidin luo viikonlopuksi, niin pääsin ne nyt kuvaamaan. :)

Sukat
Tehty ajalla: 29.5.-7.6.2016
Malli: Perussukat
Lanka: Novita Nalle happovärjätty vihreä + sininen, pohja luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 72 g
Puikot: 3 mm
Koko: n. 33
Muuta: Kuopukselle 


Näidenkin sukkien lanka on itseni värjäämää, muinaisen happovärjäyskurssin tuotosta. Kiva, että näillekin langoille tulee viimein käyttöä! :)

Saa nähdä, tarvitseeko edes talveen asti odottaa, että sukat pääsee käyttöön. Minulla alkoi eilen "kesätyö" eli lasten kesäpäivät heinäkuun puoliväliin saakka. Työnantajaa en ole vaihtanut, mutta työtehtävät vain muuttuvat kesäajaksi. :) Päivät kuluvat ulkosalla säällä kuin säällä, ja eilenkin minulla oli ylläni toppi, pitkähihainen huppari, paksu villatakki, tuulitakki, sukkahousut, pitkät kalsarit ja tuulihousut. Sukkien päällä vielä kahdet villasukat ja kumpparit! :D Hyvin tarkeni! Tänään kylvin hiessä, vaikka jätin villatakin, kalsarit ja toiset villasukat pois, mutta pistin ulkovaatteiden päälle sadevaatteet, vaikkei sitten tainnut lopulta edes sataa. Hippaleikissä tuppasi tulemaan vähän kuuma. :D No, veikkaanpa, että jossain vaiheessa vielä kylvetään hiessä pelkässä kesämekossa...

Tänne blogiin on luvassa piakkoin toinenkin päivitys, jonka aihe on sellainen, mitä ette ole lukeneet täällä kuin viimeksi lokakuussa 2014! Arvaako joku, mitä on tapahtunut? ;)

Ihanaa viikonloppua! ♥

4 kommenttia:

  1. Nätit värit sukissa. Enpä osaa mennä arvailemaan vaikka vilkuilin noita sinun lokakuun pävityksiä. Jään siis odottamaan seuraavaa päivitystäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hoksasitko katsoa oikean vuoden lokakuuta? :) Ei siis viime vuoden vaan toissavuoden... 2014.

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)