Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 31, 2016

Tammikuun raportti?

Kuukauden viimeinen päivä. Pitäisikö minun tehdä jälleen katsaus menneeseen käsityökuukauteen, kuten olen tehnyt jo vuosia?

Ei. Elämässäni on menossa nyt niin isoja asioita, ettei minulla ole ollut aikaa, voimia eikä edes halua tehdä käsitöitä. Saati sitten miettiä blogipäivityksiä. Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Nyt keskityn tekemään työtäni ja vapaa-ajalla laittamaan elämäni sellaiseen kuntoon, että tästä voi taas jatkaa eteenpäin uusissa puitteissa. Seuraavat pari kuukautta tulevat ainakin olemaan sellaista hullunmyllyä, että saa nähdä, kuinka pysyn matkassa. Mutta tiedän selviäväni. Kaikella on varmasti tarkoituksensa, ja uskon lujasti siihen, että tämäkin elämänmuutos johtaa lopulta hyvään.

Käsityöt ja blogi saavat siis jäädä elämässäni sivuosaan, kuten ovat jo pidemmän aikaa olleet jäämässäkin. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Hyvää alkavaa helmikuuta!

15 kommenttia:

 1. Tulin kurkkaamaan, onko sinulla kuukausi koontia tai Novita lehden tsekkaamista, kun minun lehteni ei tullut perjantaian.
  Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää siihen uuteen mitä on menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä todellakin tarvitaan, kun ei ole mistään iloisesta elämänmuutoksesta kyse. Mutta asioilla on tapana järjestyä.

   Novita-lehteähän minulle ei ole tullut enää yli vuoteen. Ja taitavat nämä kuukausiraportitkin jäädä toistaiseksi.

   Poista
 2. Kaikkea hyvää sinulle ja voimia kaikkeen uuteen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkavaa helmikuuta sinullekin. Olkoon se päivä päivältä selkeämpi ja parempi, kohti uutta ja tuntematonta. Voimia ja jaksamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kunhan nyt helmi- ja maaliskuusta selviän, niin sitten varmaan alkaa elämä näyttää selkeämmältä, uskon ja toivon ainakin näin!

   Poista
 4. Tsemppiä Mari kaikkeen uuteen, mikä on tulossa! <3

  VastaaPoista
 5. Tuossa mietinkin yhtenä päivänä, että mitähän sinulle kuuluu, kun päivityksiä tulee vähemmän kuin ennen. Toivon voimia ja jaksamista tulevaan ja muutokseen, jonka rivien välistä voi lukea olevan vähemmän helppo. Halaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan tässä tämä elämä nyt vähän järissyt, mutta selviän tästä siinä mistä kaikesta muustakin tähän mennessä. Askel kerrallaan!

   Poista
 6. Voimia ja siunausta sinulle vaikeista päivistä selviytymiseen ja iloa tuleviin päiviin, Mari.

  VastaaPoista
 7. Voimia ja siunausta sinulle vaikeista päivistä selviytymiseen ja iloa tuleviin päiviin, Mari.

  VastaaPoista
 8. Voimia uuteen elämävaiheeseen. Tiedätkin , että oma elämäni järkkyi pahan kerran pari vuotta sitten...rankkaa oli alkuun mutta silläkin oli tarkoituksensa. Monia ihania uusia asioita on tullut elämääni sen jälkeen ...opin myös tuntemaan itseni paremmin ja kun pääsin pahimman yli aloin suorastaa nauttiaman uudesta itsenäisestä elämästä ja sen tuomista vapauksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällä hetkellä olo on todella innostunut, uutta asuntoa olen siivoillut viikonlopun ja tulevan viikon aikana vähitellen vien tavaroita. Viikon päästä taitaa olla jo aika kodikasta! :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)