Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, marraskuuta 10, 2015

Suutarin lapsi tehköön itse kenkänsä!

Siitä on jo jonkin aikaa, kun meidän ekaluokkalainen poikamme pyysi minua tekemään hänen Muppe-possulleen keltaisen viitan, jotta hän voi leikkiä Super-Muppea. No, eihän minulla silloin pyynnön hetkellä tietystikään ollut aikaa tehdä viittaa, ja sen jälkeen koko asia ei ole käynyt mielen vieressäkään. Ilmeisesti poika kyllästyi odottamaan, sillä hän oli tänään iltapäiväkerhossa pyytänyt lupaa saada ommella possulleen viitan ihan itse.
Poika oli aikaansaannoksestaan todella onnellinen. "Mää niin tykkään ompelemisesta!" hän intoili illalla. :)

Minä olen myös todella onnellinen. Ihan hyvä, että asia ratkesi näin, sillä onhan lasten hyvä oppia, ettei äiti tee aina kaikkea heidän puolestaan, vaan jossain vaiheessa ne asiat on opittava tekemään itse. Sitäpaitsi en olisi edes osannut tehdä näin hienoa. :)

2 kommenttia:

  1. Possu on kyllä saanut todella hienon viitan. Ihan on supersankariainesta :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)