Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 15, 2015

Lenkkeilevä likka

Jos töihinpaluu oli tämän syksyn ykköstavoite, niin tänään täyttyi sitten se syksyn kakkostavoite.


Vielä tammikuussa jaksoin kävellä vain muutama sata metriä kävelykepin avustamana ja erittäin hitaasti. Tänään kävelin 7,5 kilometriä kahden kävelysauvan kanssa - vieläpä varsin vauhdikkaasti!


Lenkkiseurana oli arviolta muutama tuhat muutakin naista. Ensimmäisen parin kilometrin aikana ohitinkin heistä muutama sata minua hitaampaa. Ja kyllä niitä ohitteluja tapahtui vielä loppumatkastakin, eli vauhti ei hyytynyt.


Jännittyneenä odottelen alkuverryttelyä ja starttia...


Puolivälissä matkaa, eikä hymy ole vielä hyytynyt ollenkaan. Neljän ja viiden kilometrin välillä alkoi hiukan tuntua jaloissa, mutta loppumatka oli taas jo helpompaa.


Stadion häämöttää jo tuolla selkäni takana...


... vielä pitäisi vain tuo välissä oleva lätäkkö saada kierrettyä. ;)


Ja perille päästiin! :) Huomaa kuvissa toistuva "tänään paistaa aurinko suoraan edestä" -ilme, siitä nuo Sibelius-rypyt otsalla. ;) Täytyyhän sitä Sibeliuksen juhlavuotta kunnioittaa, jos ei muuten niin otsarypyillä... :D

Parin viikon päästä olisi sitten se syksyn kolmas tavoite eli Piispansauvakävely. Olen vähän suunnitellut käveleväni silloin vain toiseksi pisimmän eli 6 km lenkin, mutta tänään kyllä alkoi mietityttää, että jos sittenkin suuntaisin sinne kympin lenkille... Katsotaan! :)

Oli kyllä ihanaa kävellä ja ihailla syksyistä luontoa kellastuneine lehtineen ja punertuvine pihlajanmarjoineen. Alkavaa ruskaa olen ihastellut myös arkisin pyöräillessäni töihin ja takaisin - sekä tuoksutellut raikkaita syysaamujen tuoksuja! :) Ihan hyvin tuo 25 km työmatkapyöräilyä päivässä on taittunut, mutta saa nähdä, mitä jalat sanovat maanantaiaamuna, kun ovat saaneet tänään vähän toisenlaista rääkkiä. Luultavimmin ne sanovat vain että "Jippii!" :)

Kyllä nyt on taas niin energinen olo, kun endorfiinit on laitettu hyrräämään! :) Energistä viikonlopun jatkoa sinullekin!

16 kommenttia:

 1. Jippii, jippii!
  Todella hienoa, että olet hyvässsä kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Jippii sanon minäkin! :) Ja iloitsen kanssasi toipumisestasi.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet toipunut hyvin.

  VastaaPoista
 4. Onpas hienoa lukea kuinka hyvin olet toipunut, Wau! Hyvää alkavaa syksyä.

  VastaaPoista
 5. Liityn Jippiin! Hihkujiin :) Jippiiiii!

  VastaaPoista
 6. Kuntosi on sitte selvästi kohonnu. Uusien lajien kokeilu tuo aina hyvän mielen. Alottaminen on yleensä se vaikein osuus. :) Varmaan liikut muutenkin paljo enemmän ku ennen, kun olet töissä ja pyöräilet vielä matkatkin, verrattuna kotona oloon. Pitkään jalkeilla olo tai seisoskelu on minusta tosi raskasta selälle.
  Kyllä musikaalisuus pitää näkyä liikkuessakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän sauvakävely ole minulle mikään uusi laji, olen harrastanut sitä noin 15 vuotta, välillä käynyt 10 km lenkkejäkin silloin joitakin vuosia sitten sauvailemassa. Nyt tervehtymiseni jälkeen olen tehnyt lähinnä noin 3-4 km lenkkejä, kerran taisin tehdä noin 5,5 km lenkin, eli tuo 7,5 km oli saavutus vain pituutensa puolesta, kun kuitenkin nuo kävelymatkat ovat viime vuosina olleet vain muutamia satoja metrejä.

   Kyllä selälle kaikkein raskainta on istuminen. Seisominen tai kävely ei rasita ainakaan minun selkää ollenkaan.

   Poista
 7. Voi että olen iloinen tuosta tervehtymisestäsi! <3

  VastaaPoista
 8. En ole ehtinyt/jaksanut lukea blogeja moneen kuukauteen juurikaan, saati että olisin yhtään kommenttia minnekään jättänyt. Mutta nyt oli aivan pakko kun oli niin mukava lukea että olet noin kovasti tervehtynyt! Upea juttu! :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)