Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2014

Viikon pistot - Amour d'automne (2. viikko)

Viikon pistojen aika jälleen! Tämähän onkin blogini suosituin ja odotetuin postaus ainakin viime viikon pistojen saaman kommenttivyöryn (tasan 0 kommenttia ;) ) perusteella...


Ensimmäisen viikon jälkeen Syksyn Amor tavoitteli jotain - tämän toisen viikon jälkeen hän tavoittelee sitä jotain jo jostain. Se jokin taitaa olla la vigne eli viiniköynnös. :) Olen viime viikkoina ranskan opiskelussa yrittänyt päntätä päähäni viininviljelyyn (viticulture) liittyvää sanastoa, mutta ei tahdo millään upota. Johtuneeko siitä, että niin viinit kuin viljelykin on aika kaukana omasta maailmastani. Jos jonain päivänä pääsen harjoittelemaan ranskan kielen puhumista Pariisiin, niin toisivatkohan minulle ruokajuomaksi piimää, jos oikein nätisti pyytäisin? :)

Ristipistot ovat viime kuukausina olleet minulle kaikkein helpoin käsityönlaji, siksi ilahdutan näillä ristipistopostauksillani teitäkin näin usein. :) Tänään on kuitenkin vielä tulossa kaksi muutakin käsityöpostausta viimeistään illemmalla: virkkausta ja kuukausiraportti. Niitä odotellessa toivottelen teille mukavaa keskiviikkopäivää! :)

6 kommenttia:

 1. Minusta tämä on niin upea että käyn viikottain katsomassa kuinka Amor on edistynyt.
  Sinä saisit sentään piimää, meikäläinen vähintäinkin myytäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että käyt. :) Kyllä varmaan mullekin naurettaisiin, jos piimää pyytäisin. ;)

   Poista
 2. Ei ehkä naurettaisi, jos osaat pyytää ranskaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku mää aattelin, että "piimää, silvuplee!" :D

   Poista
  2. Riiassa hotellin baaritiskillä olen kuullut vanhemman pariskunnan pyytävän 'Kalja ja lonkero'. Autoimme toki heitä, mutta vielä pöytään mennessäänkin ihmettelivät, että 'Eikö täällä puhutakaan suomea' :D :D

   Poista
  3. No, eiköhän missä tahansa päin maailmaa ymmärretä, että suomalaisen turisti on joka tapauksessa sitä kaljaa ja lonkeroa tilaamassa, vaikkei kielitaitoa olisikaan. ;) (paitsi minä tilaisin vain sitä piimää)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)