Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Vikat pikkusiilet

Tuli tässä mieleeni eräs vanha koululaisvitsi:

- Kuinka siilit parittelevat?
- Hyvin varovasti.

:)

Ja sitten -K18- materiaalia:

Siililapaset 3
Tehty ajalla: 4.-6.11.2011
Malli: Peruslapaset siilisovelluksena
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea (653), vaaleanruskea (060) ja musta (099), Red Heart Las Vegas ruskea (101)
Langankulutus: 52 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 110 cm lapselle
Muuta: Vaaka ry:n keräykseen. 

Nämä ovat nyt kolmannet ja toistaiseksi viimeiset lapsen siililapaset, jotka teen. Ehkä jossain vaiheessa teen vielä ainakin yhden aikuisen siililapaset, mutta nyt välillä teen jotain muuta. Tuohon alussa olleeseen vitsiin ja myös kuvaan viitaten kyllä olisi ollut loogisempaa ensin neuloa aikuisen siililapaset ja sitten vasta olisi syntynyt niitä pikkusiilejä, mutta ei tämä aina niin kovin loogisesti mene. ;) Joka tapauksessa, vaikkei nyt siililap(a)sia olekaan menossa enää puikoille, niin jotain muuta siiliä kyllä - täytyyhän näille saada kaveriksi muita asusteita.

Tämä siilipariskunta on menossa Vaakan keräykseen.

Hauskaa alkanutta viikkoa! :)
 

8 kommenttia:

 1. Kun luonnossa siilit menevät talvilevolle niin niiden on aika pompsahtaa esiin kässäblogeissa, lähestyvä joulu kaiketi vaikuttaa asiaan;)

  VastaaPoista
 2. No minun blogissani ei ainakaan ole pelkoa, että joulu vaikuttaisi mihinkään, kun en sitä vietä. ;) Älköön siis blogin lukijat sellaisia erehtykö kuvittelemaankaan! Loppuvuodesta on vaan noita synttärisankareita, ja tuohon Vaakan keräykseen haluan osallistua, kun koen sen kohteen itselleni läheiseksi.

  VastaaPoista
 3. Ihanat siilit...niin aidonnäköiset!

  VastaaPoista
 4. Siilit ovat suloisia otuksia, mainion näköisiä veijareita olet saanut aikaiseksi. Ja jotenkin on ihan äärettömän lohdullista, että muillekin käy välillä hassuja lankojen värjäyksen kanssa :D Etenkin kasvi- ja sienivärjäys on sellaista, että sieltä padasta voi nousta miltei mitä tahansa. Välillä tulee petyttyä isosti, välillä taas huokailtua ihastuksesta. Onneksi aina voi värjätä päälle uudelleen, jos liian järkyttävän lopputuloksen saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Hih-hih :) Söpöset on pikkusiilet vaikka noin päällekkäinkin :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)