Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, marraskuuta 08, 2011

Siilit kaulassa osa 1

No niin, nyt on hetkeksi siililapaset tauolla, mutta seuraavaksi pukkaa sitten siilejä vähän toisessa muodossa:

Siilikaulahuivi
Tehty ajalla: 6.-8.11.2011
Malli: Myssystä sukkiin -kirjan Lapsen perinnekaulahuivi, siilisovellus omaa kehittelyä
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea (653), vaaleanruskea (060), musta (099), Red Heart Las Vegas (101)
Langankulutus: 69 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: n. 13 x 163 cm (3-4-vuotiaalle)
Muuta: Vaaka ry:n keräykseen

Siilikaulahuivin mallina on siis ihan se perinteistäkin perinteisempi lapsen kaulahuivi - jota tosin en ollut tätä ennen koskaan itse tehnyt, nähnyt vain toisten blogeissa - eli se missä saa pujotettua päät toistensa läpi ristiin. Siihen oli minusta ihan näppärä tekaista siilihahmon, teki vain osa neuloksesta "piikeillä" ja lopuksi kirjailin pikkuisen silmiä ja nenää. Kirjailut olen tehnyt siten, että kummallakaan puolella ei ole langanpäitä näkyvissä, eli ei haittaa, vaikka osuisi nurjakin puoli päällepäin. :)


Tässä vielä koko setti, eli edellisessä postauksessa esitellyt lapaset ovat näiden kaverina. Laitoin nämä Vaaka ry:n keräykseen menevään pakettiin ja ostin kaveriksi suklaata - minusta mikään muu kuin suklaa ei olisi sopinut näiden kaveriksi, olisi mennyt jotenkin väriharmonia pilalle. ;) Sovin jo Vaakan kerääjän kanssa, että käyn nakkaamassa nämä heti huomenna hänelle, niin saan ne täältä pois käsistäni ja mielestäni. :) Voihan olla, että nämä vielä jonain päivänä kävelevät vastaani, kun kuitenkin Oulun seudulle menevät jakoon. Toivottavasti näiden saaja tulee lahjastaan onnelliseksi! 

Muillekin siililapasille ajattelin vielä kaulahuivit tehdä kaveriksi, ja isompien lapasten kaveriksi luultavasti teen piponkin. Saa nähdä, millainen otus siitä sitten tulee. ;)
12 kommenttia:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)