Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 25, 2010

Shoppailupäivä

Minulla on perinteisesti ollut tapana lomaviikoilla pitää yksi shoppailupäivä, joka myös Mari-päivänä tunnetaan. :) Tällä kertaa kohteeni olikin jossain ihan muualla kuin tavallisesti, sillä Oulun keskustan tarjonta on nähty moneenkin kertaan, ja kun seutukortilla on vielä pari päivää voimassaoloaikaa, niin päätinkin suunnata kaupungista poispäin Iihin. :) Siellä tarkoitukseni oli vilkaista Kirjokkaan tarjontaa ihan livenä (verkosta olen kyllä ostanut heiltä useinkin) ja piipahtaa Kärkkäinen Expressissä. Murehdin kotoa lähtiessäni, että miten saan aikani kulumaan, kun seuraava bussi takasinpäin lähtisi vasta parin tunnin päästä, mutta eipä tuon ajan kuluttamisen kanssa tullut ongelmia, enpä ehtinyt edes käydä syömässä, vaikka sitäkin vähän suunnittelin. ;)


Kirjokkaan ristipistotarjontahan on pääasiassa tilaustuotteita, vaikka kyllä siinäkin meni aikansa, kun pläräsin läpi heidän varastotuotteensa. Pääasiassa kuitenkin lähdin etsimään kankaita, koska niitä on mukavampi ostaa livenä kuin netistä, kun näkee miltä se kangas oikeasti näyttää, eikä tarvitse arvuutella kuvan perusteella. Matkaan lähti DMC:n marmoroitua 14 ct aidaa tuollaisena vaaleana valkoharmaanvihreänrusehtavana (vasemmalla pakkauksessa), sitten ihan pakalta leikattuna valko-persikkaa marmoroitua 14 ct aidaa (keskellä takana), Perminin 16 ct aidaa tummempana ja vaaleampana sinivihreänä (kaksi pakkausta oikealla) sekä kaksi levyä plastic canvasia (kuvan alareunassa). Jos vaikka tulisi tehtyä joulukalenterin jälkeen sitten lisääkin noita irtileikattavia pistelyitä - hintaa tuollaisella A4-kokoisella plastic canvasilla on vaivaiset 1,80 e, että melkein tulisi halvemmaksi, kun alkaisi pistellä kaikki ristipistonsa sellaiselle. ;) Paitsi että ei oikeaa kangasta mikään voita. :)


Kärkkäiseltä hankin vähän synttärilahjoja, joita en aio tässä esitellä, mutta esittelen käsitöihin liittyvät ostokseni eli nämä kaksi ripustinta. Tämän ostoksen myötä on sitten lopullisesti päätetty, että niistä karvalankapalasistani tulee kaksi kapeampaa ja yksi leveämpi ryijy eli yhteensä kolme ryijyä. Tässä on ne kaksi kapeampaa ripustinta, ja sille leveämmälle täytyy vielä ripustin jostain hankkia.

Tiesittekö muuten, että Kärkkäisen valikoimissa on nyt Dropsin langat, ja selkeästi halvemmalla kuin Dropsin omassa hinnastossa. Esim. Fabelin yksiväriset ovat 2,40 e ja kirjavat 2,50 e, Alpaca taisi olla 3,50 e. En muista mitä muita Dropsin lankoja siellä oli, mutta noita hiplailin käsissäni.

Kun kerran bussilla matkustin, niin sukkaahan minä pistin siellä alulle:


Tällaista siis tulossa seuraavaksi... Samaa värimaailmaa kuin edellisen postauksen tulppaanisukissa. :)

Kotiin palatessani odotti eteisessä odotettua postia:


Violariumin tilaukseni oli saapunut perille. Pyysin Lennua ottamaan kauppaansa myyntiin pari Couleur d'Etoilen mallia lisää, ja kauppias ne ystävällisesti lisäsikin tarjontaansa, mutta oli sitten (ystävällisesti?) laittanut kauppaan myös kolmannenkin uuden mallin, joka on vielä ihanampi kuin nuo kaksi muuta... ei auttanut muuta kuin klikata omaan ostoskoriin sekin. :)


Enkelien ja vuodenaikamallien ystävä tahtoi tietysti itselleen tämän mallin, jossa on... no, enkeleitä ja vuodenajat. :D


Enkeleitä tässä joulumallissakin, ja nuo kirjaimet on niin ihanat...


Ja tää oli sit se kolmas vielä ihanampi kuin nuo kaksi edellistä. :) Tuli heti mieleen tänään, että tämä vois näyttää hienolta tuolla Kirjokkaasta ostamallani tummemman sinivihreällä kankaalla... Harmi muuten, että nuo Couleur d'Etoilen mallikuvat on aina noin pieniä, eihän noista ota elävä erkkikään selvää, mitä ne esittävät, vaikka kuinka klikkaisi kuvaa suuremmaksi. Yleensä ne onkin sitten oikeasti ihanampia mitä noissa malleissa. :)

Tässä kaikki tältä erää! :) Tulikin nyt sitten kolme postausta vuorokauden sisään, mutta haitanneeko tuo, seuraavaksi saattaa olla taas sitten edessä pidempi postaustauko - tai sitten ei.

11 kommenttia:

 1. Mukava kun sait käydä ostoksilla,kaikki ostamasi kankaat on hienoja,tuota paketissa olevaa marmori-aidaa oon nähnyt livenä ja se oli todella tyylikäs!

  Olipas hyvä kun olit asialla enkeli-mallien tilaamisessa.
  Ihastuin tuohon sydän-enkeliin ja ostin sen Sari.H.lle
  "kannustus-palkinnoksi" kun tuli meidän pikku kerhosta myös mukaan vaihtoihin.
  Sari.H. on aivan ihastunut enkeli-pistelyihin joten malli oli 100%
  mieluinen.
  Lahjassa oli kyllä taka-ajatus
  että Sari lainaa mulle tuota mallia
  varmastikin...
  Meitähän on kerhossa vain kolme emäntää ja toimimme yleensä periaattella
  .."ja kaikki oli heille yhteistä"
  eli mallit/lehdet kiertää ja lankoja etitään milloin kenenkin pussista.
  Ei varmaan enää ikinä saatais selville kuka on kellekin mitä lainannut/antanut jos yritettisiin selvittää..
  :D

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoja malleja,kauniita!
  Nätit Tulppaanit tuolla alempana!

  VastaaPoista
 3. Kivoja malleja! Vai on Kärkkäisellä Dropsin lankoja. Täytyykin käydä katsomassa; harmi vaan, että se on aivan toisella puolella kaupunkia. Sinne pitää aina varta vasten lähteä.

  VastaaPoista
 4. Shoppailu on joskus kivaa, ihan vaan yksikseen katsella.
  Noi Tulppaanisukat ovat sitten kauniit, niin sievät värit ja malli.

  VastaaPoista
 5. Voi kun täältäkin saisi Dropseja edullisesti, pitäisi siskolle yksi tilaustyö neuloa ja hyvä että värejä edes löytää mistään haluttuja. Pitänee tilata sieltä suoraan tällä menolla.

  Tuo viimeinen enkelimalli oli ihana. Yleensä en oikein ole enkeli-ihmisiä itse, mutta tuo on vaan niin pohjattoman kaunis! Teki mieli lähteä itsekin jonnekin käsityökauppaan päästäkseen hypistelemään tavaroita omin käsin :D

  VastaaPoista
 6. Onpa upeita nuo sinun soppailut ja kivoja malleja.

  VastaaPoista
 7. Ompa aika vierähtäny! Täälä on jo jouluvalmistelut täydessä käynnissä vai? Sukkia on tullut useammat; hienot tulppaanit, raidat ja kiemurat. Joulukäsityölehteä en raaskinu ostaa, kun en ollu siinä pikasilmäyksellä näkevinäni mitään silmiinpistävää. Sen sijaan ootan uutta Modaa, joka varmaan kohtapuoliin kolahtaa lootaan.
  Ihania neulatöitäkin sinulla oottamassa.
  Miä olen nytkin ruokatunnilla, eli töissä menee hyvin aika.

  VastaaPoista
 8. Sartsa: Ai mitkä jouluvalmistelut? Et varmaan muistakaan, että meillä ei tehdä jouluvalmisteluja lainkaan. :) Tuon "joulu"käsityölehden ostin ihan muista syistä, kuten kirjoitinkin, ei liity millään tavalla jouluun. Panostan enemmän muihin 364 päivään vuodessa. :)

  VastaaPoista
 9. Niinpä niin - pelkäänpä (?), että minäkin tästä taas poikkean Violariumin sivuille. Tuli ihan pakottava (!) tarve saada hianot sakset :D.

  VastaaPoista
 10. Onkohan niitä Dropsin lankoja jo täällä Oulunkin Kärkkäisellä, tietääkö kukaan? :)

  VastaaPoista
 11. Heli: Luulisi olevan, kun oli Iin myymälässäkin, ja niistä oli viimeisimmässä Kärkkäisen lehdessä mainoskin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)