Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 26, 2009

Uudestaan! :)

Tämä tunnustus vilahti blogissani jo viime viikolla, mutta koska kaimani halusi laittaa minulle tämän, ja kuva on niin ihana, niin minä pistän tämän uudelleen tänne esille:Paljon kiitoksia! :) On ilo kuulla, että blogini tuo iloa syksyn harmauteen. :)

Itse en koe syksyä mitenkään "harmaana", vaikka taivas toki harmaa onkin. Minulle syksy on se kaikkein piristävin ja innostavin vuodenaika, ja nautin joka hetkestä, satoi tai paistoi. :) Tänä aamunakin pyöräilin kirpakassa ilmassa kaupunkiin, ja vaikka pikkuisen sataa tihkutti kasvoihini, niin se tuntui vain hyvältä. :) Syksyssä on ihanaa se, että jos alkaa sisällä ahdistaa, niin pienikin lenkki raikkaassa ulkoilmassa virkistää nopeasti. :) Minun paras lääkkeeni harmaaseen säähän on lähteä ulos nauttimaan siitä säästä! :D Koska minulle syyssade on ainakin paras ilma, mitä voin kuvitella - tai no, siihen lisättynä kova tuuli tai jopa myrsky olisi vallan upeaa! :)

Syyslomat on vietetty, ja on aivan ihanaa lähteä kohta taas töihin! :) Viime viikon lopulla oli kieltämättä jo vähän sellainen olo, että saisi loma jo loppua... mulle ei oikein sovi se, että totuttuihin rutiineihin tulee taukoa, vaan tykkään tästä, että kalenterissa on ohjelmaa. :) Melkein voisin sanoa, että töissä käyminen on minulle pääntuuletusta, koska tulen töistä aina entistä virkistyneempänä takaisin. :D

Ennen lomaa kerroin aikovani opetella soittamaan viululla yhden kappaleen 13 vuoden soittotauon jälkeen. Viulu on lähdössä kohta töihin mukaan, ja Sibeliuksen Vesipisarat on nyt lihasmuistissa. En uskaltanut vielä tuon vaativampaa opetella... ;) (on siis tooooosi helppo kappale, joka soitetaan näppäilemällä, ei siis käytetä edes jousta) Mutta onpa niin ajankohtainen kappale, kun ulkonakin tipahtelee välillä niitä pisaroita. :)

Puikoilla on kahtakin eri neuletta, kun muutama päivä sitten aloittamani valkoinen huivi on siinä vaiheessa, etten voi sitä ilman mallia tehdä bussissa. Siispä pistin vihreää sukkaa taas puikoille, ja se lähtee kohta mukaani. :)

Pirtsakkaa lokakuun viimeistä viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Aika hassua että joku tykkää tämmösistä päivistä... Tai sitten me muut ei tiedosteta tykkäävämme, koska niin mieki nautin äsken kun kävin kävelemässä; pois tunkkaisesta sisäilmasta, verenkierto liikkeelle ja happea sain ;D

  VastaaPoista
 2. Minäkin rakastan syksyä, luonto on ihanan värikäs ja ilma on hanan viileä ja kirpakka :) Pieni tihkusade ei haittaa vaan mukavasti piristää :)
  Hyvää lokakuun viimeistä viikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 3. Sä olet kyllä ihan aito syksyihminen! Ja niin täynnä energiaa että ei voi kuin ihmetellä :)

  VastaaPoista
 4. Minä rakastan myös syksyä :) Olen kyllä syksyllä syntynytkin että ehkä sekin vaikuttaa asiaan. Mulla ei lankalaatikoistakaan taida paljon muita värejä löytyä kuin syksyisiä, ja muutenkin syksyiset päivät ovat mieleen kun ilma on raikas ja kuulas.

  Mullakin alkaa tuntua jos rutiineihin tulee muutoksia. Syyslomaa mulla ei varsinaisesti ole, mutta työt loppuivat just perjantaina, ja nyt on tuntunut tosi oudolta kun ei olekaan totuttua päivärytmiä. Täytyy kehittää ihan uudet rutiinit itsekseen.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)