Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Puikoilla

Oikein paljon kiitoksia kommenteistanne! :) Niitä on tullut kyllä varmastikin joka postaukseen, mutten ole taas aikoihin muistanut kiitellä. Kiitos siis kaikista niistä kommenteista, joista en ole erikseen kiitellyt ja varmuuden vuoksi kiitos kaikista muistakin kommenteista! :) Luen kyllä kaikki kommentit, ja nyt olen erityisen ilahtunut taikajakkuun tulleista kehuista. :) Tykkään kyllä itsekin jakusta kovasti, vaikken ole ehtinyt sitä vielä käyttääkään. Ongelmana on nimittäin se, etten voi pitää mitään puseroa tai muuta yläosan vaatetta, jos siihen ei löydy minulta yhteensopivia sukkia. ;) Mutta se ongelma on kyllä pian ratkaistu:



Samaisesta 7 veljeksen herneenvihreästä (vaikka kuvassa väri näyttää olevan jotain ihan muuta...) on tulossa sukat, ja arvelisin näiden valmistuvan vielä tänään. Riippuu tietysti siitä, miten paljon ehdin tänään neuloa. Joka tapauksessa kohta pääsen käyttämään taikajakkuakin, kun on sopivat sukat pariksi. ;)



Puikoille on päässyt myös luonnonvalkoista Novitan Ninaa. Tästä on tulossa huivi, joka on ollut tekolistallani vuoden verran, ja muistaakseni jo silloin hoksasin, että voin tehdä sen tästä Ninasta, jota puolestaan on ollut lankalaatikossani ainakin pari vuotta. Mutta kun sillä tekolistalla on niin valtavasti kaikkea ihanaa, eikä langoistakaan ole varsinaista pulaa, niin aina nämä muutamat pikkutyöt tahtovat lykkääntyä... Sitten vain yhtenä iltana tuli sellainen olo, että NYT aloitan tämän, ja niin tein. :)

Sukkien neulominen on kuitenkin tällä hetkellä etusijalla, ja ajattelin vielä noiden jälkeen yhdet sukat tehdä tässä kuussa. Ja ehkä tuon huivinkin yritän vielä lokakuun puolella valmiiksi tehdä... joten puikot suihkimaan! ;)

Ihanaista syksyistä viikonloppua kaikille! :) Tänään olen jo käynyt pyörälenkillä ulkona, ja ilma on ihanan kirpeä ja virkistävä! :) Niin ja muistakaa siirtää kelloja ensi yönä... :) (= tunti lisää neulomisaikaa - jee! :D )

8 kommenttia:

  1. :) Jee, tunti lisää aikaa neulomiselle, sinä sen sanoit!

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat tuloillaan. Ihana tuo jakku. Itselläkin on ollut mielessä tuon tekeminen. Punaisena.

    VastaaPoista
  3. Kaunis jakku, ja väri on oikea nams!
    Sukissa on kaunis kuvio.

    VastaaPoista
  4. Hauska lukea, että haluat sukkien ja vaatteiden sopivan toisiisa. Meillä kun on kotona tuo nuori neiti, jolla kaiken muun pitää olla väreiltään just eikä melkein keskenään sopivaa, mutta sitten sukat on ihan mitä sattuu. Välillä sukat on "niin väärän väriset" että äidin värisilmään sattuu. Nyt se suunnittelee neulovansa kirkkaan keltaiset sukat, vaikka sillä ei ole ainuttakaan keltaista vaatetta. Ihan vaan piristykseksi

    VastaaPoista
  5. Kivat sukat tulossa-näyttävät Kerttusukilta?

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)