Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Lauantain keskeneräiset

Viikonloppu taitaa vierähtää näiden parissa:



Tällä kertaa kesken siis kaksi neuletta, vasemmanpuoleinen vaatii 99% keskittymisen onnistuakseen, oikeanpuoleista taasen voi tehdä vaikka silmät ummessa. :) Tilanteen mukaan näitä siis vaihtelen. Molemmista olen tehnyt valmiiksi jo ensimmäisen kappaleen ja puikoilla on tulossa kummallekin pari. Mielenkiintoista myös, että molempia tikuttelen 2,5 mm puikoilla, ja koska näitä puikkoja minulla on vain 9 kpl, niin yksi puikko vaihtaa aina lennossa työtä, kun neljä puikkoa on tietysti aina kiinni työssä, niin se viides on sitten joutilas hyppäämään joko kirjoneuleen tai aivottomuuden pariin. Mitä näistä sitten onkaan tulossa, se jää nähtäväksi... :) Todennäköisesti yritän säästellä tuota aivotonta vielä ainakin maanantaiksi, jolloin tarvitsen jotain helppoa tekemistä odotushuoneeseen ja bussiin.

Viikonlopun jatkoja teille kaikille! :) Meillä muuten satoi eilen jo ensilumi - JEEEEE!!! :D

4 kommenttia:

  1. Meillä on vasta pakkanen nipistellyt, mutta ollaankin paljon etelämpänä. Minulla on aina kesken yksi aivoton työ, mutta tänään huomasin, että olinkin aloittanut "väärän" työn ja työnalla onkin kaksi aivotonta - täytyy siis varmaan aloittaa se kolmas. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. On hyvä olla olemassa sellainen sosiaalinen neule, jota sitten neuloa seurassa tai muuten vaan ihmisten ilmoilla.

    Meillä on vasta vähän yöpakkasia ollut. Kyllä tännekin se lumi voisi sataa!!!

    Mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Voi, ihanaa! Teillä on jo lunta!!! :) Olet onnekas, kun sinulla on yhdeksän puikkoa ja kaksi työtä. Mulla on vaan 5, eli kaikki puikot pitää vaihtaa, jos haluaa vaihtaa aivollisesta aivottomaan. :/

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää. Minä muuten neulon nykyään lapaset ja sukat neljällä puikolla eli ei juuri haittaa jos yks puikko setistä hukkuisi... Ensilumi, saas nähdä milloin se ihme nähdään näillä leveysasteilla, kaupoissa kun myydään talvikenkien kohdalla vielä eioota :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)