Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 19, 2009

Kylmäkinttuisen naisen askelia :)

No nyt sekin selvisi, miksi toisilla nyt vaan on ne villasukat jalassa kesää talvea. :) On muuten kivannäköiset sukat tuossa uutiskuvassa:

- Linkki Ylen uutissivuille -

Nimim. "Paljon liikkuva, tupakoimaton, hyvin matalan pulssin ja verenpaineen omaava nuori nainen, jolla on aina jalassaan vähintään yhdet villasukat ja joka nukkuu joskus jopa lapaset kädessä" :)



Luonnon lumoa lokakuussa... :)









Yhä vaan lokakuu jaksaa pysytellä lempparikuukautenani. :) Tänä vuonna olen nauttinut syksystä erityisen paljon. Kirpakka pakkassää suorastaan kutsuu ulos nuuhkimaan märkien lehtien tuoksua - syksyn tuoksua. :) Mitä pidemmälle syksy ehtii, sitä enemmän minussa lisääntyy liikkumisen himo ja sitä myöten myös pirteä mieli! :)



Tässä kuvassa on vielä näin vihreää... Voisiko kuvitellakaan, että tuon kuvassa taustalla näkyvän punaisen rakennuksen sisäpihalla...



... rakennetaan samaan aikaan lumikakkuja! :)



Hieno tuli! :)

Pirteää viikkoa kaikille kylmäkinttuisille naisille! :) Villasukat kun muistaa vetää jalkaan, niin onpa ihana lähteä ulos reippailemaan - kohta ei palele enää varpaitakaan! :)

Ps. Taikajakun helman lyhyempi sivu on nyt 110 cm pitkä - enää parikymmentä senttiä jäljellä, joten huomenna päästäneen viimeistään ompelupuuhiin! :)

6 kommenttia:

  1. Heippa!

    Ihan sattumalta osuin vaihteeksi blogiisi ja jätän näin puumerkin. :)

    VastaaPoista
  2. Hauska uutinen, itsellänikin on kylmät varpaat, matala verenpaine ja hitaanpuoleinen syke.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen kirjoitus, palelen melkeinpä aina. Varsinkin jaloista ja käsistä :)

    VastaaPoista
  4. Minä olen näitä "villasukat jalassa yöllä melkein läpi vuoden" tapauksia. Mistä lie johtui, mutta nuorimmainen nukkui välillä useampia viikkoja peräkanaa lapaset kädessä (sukat jalassa, tietenkin) ja välillä oli pipokin päässä, meillä on kuitenkin lämpötila aika korkealla. Jostain luin, ettei kesällä hikoa, jos on villasukat jalassa, jäi testaamatta...
    Hauskaa "lumi" kuvaa jo siellä, meillä vielä odotellaan ensilunta.
    Hauskaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää, että villasukkia aina kaipaavat varpaat ei ole vaaralliset. :)
    Upeita kuvia niin tässä kuin seuraavassakin postauksessasi. Tahtoo lunta! :)

    VastaaPoista
  6. Tuo villasukkajuttu olikin mielenkiintoinen: minä olen justiin se villasukissa kesät-talvet käppäilijä :). Ja vaikka en ihan terve olekaan, niin eipä tuo pumppuni arpikudos tähän asiaan liity, joten sinänsä ihan ok uutinen.
    Hmm, pitäisköhän muuten tuo uusin Novita hommata...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)