Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 19, 2009

Auringonlaskun aikaan

Pakko tehdä toinenkin luontokuva-aiheinen postaus tälle päivälle. Näitä ei nimittäin satu kohdalle joka päivä... :) Olimme juuri käymässä syömään päivällistä tuossa viiden jälkeen, kun yhtäkkiä koko kotimme värjäytyi ihan punaiseksi! :) Meillä on ikkunoita joka ilmansuuntaan, ja keittiö-olohuone-tilassa, missä juuri silloin olimme, on ikkunat etelään, länteen ja pohjoiseen. Joten sitä punaista hehkua tulvi yhtäkkiä sisään joka ikkunasta! :) Ruokahommelit jäivät saman tien, kun säntäsimme molemmat, sekä mies että minä, hakemaan kumpikin omat kameramme ja napsimaan kuvia. Esikoinen vinkui, että "äiti, mulla on kova nälkä, anna mulle ruokaa", mutta minä sanoin, että "odota pikkuhetki, kun äiti ja isi nappaa äkkiä pari kuvaa..." ;) Ja onneksi nappasimme, sillä kun saimme ruuat lautaselle, oli jo koko ihana punainen hetki ohitse.



Punaista oli puiden latvoissa...



Nämä kuvat siis kuvattu kaakkoon päin.



Pohjoisen puolella talojen katot värjäytyivät oranssiksi.



Valon ja varjojen leikkiä. :)



Syyllinen pilkottaa jossain tuolla rukin yläpuolella verhon takana... ;)



Ihana auringonlasku! :)

Pienet asiat tekevät ihmisen onnelliseksi. :) Kyllä tämä maailma onkin ollut kaunis juuri tänään! :)

6 kommenttia:

  1. Teillä olikin sitten punainen hetki eikä sininen:) Kauniita kuvia, täällä vaan nyt räntää rätkii.

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia. Minä yleensä tykkään lähteä kävelylle juuri auringonlaskun aikaan.Se on joka päivä erilainen ja joka kerta kaunis.

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia saitkin! Hyvä kun olit nopea, se tuo näytelmä kun on pian ohi. ;)

    VastaaPoista
  4. Hui! Toi kolmanneksviimenen kuva on vähän pelottava..mut ihania. Ja ihanaa ku ihmiset tajuu nauttii tämmösistä jutuista :). Meillä menee kanssa helposti puuhat sekasin luonnon ihmeiden takia. Mä en vaan jostain syystä ikinä tajua sitä kameraa silloin..ihmettelen vaan.

    VastaaPoista
  5. On todellakin upeat kuvat! Meillä sadetta ja räntää... :(

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)