Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Tunnustus ja tärkeitä asioita

Leenuliini Enkelin silmin -blogista antoi minulle tällaisen tunnustuksen:



Tunnustukseen kuuluu, että paljastaa itselleen viisi tärkeää asiaa:

  1. Terveys. Itselläni on ollut ongelmia sekä henkisen että fyysisen terveyden kanssa, ja tästä johtuen pistän kaikessa etusijalle oman ja perheeni terveyden. Ensimmäisenä mietin, miten kukin valinta (esim. ruoka, työ, päivän askareet...) vaikuttavat terveyteeni ja perheeni terveyteen, ja sitten vasta tulee perässä kaikki muu.
  2. Perhe. Kaksi poikaani ovat minulle kaikki kaikessa. Puolisoni on paras mies, mitä maailmasta löytyy, olen onnekas, kun olen saanut hänet kumppanikseni. :)
  3. Musiikki. Elää koko ajan minussa ja minä elän musiikissa. Vaikka olisi täysin hiljaistakin, musiikki sisälläni ei lakkaa. Ja useimmiten se ryöpsähtää minusta ulos. :) Musiikin kuuntelu ei ole niin tärkeää kuin musiikin itse tuottaminen. En varmaan voisi elää, jos menettäisin vaikkapa kykyni laulaa. Tämän kategorian alle sijoittuu myös työni - musisoimalla saan myös leipäni.
  4. Harrastukset. Tämän voisi sijoittaa myös tuohon terveyden yhteyteen. Harrastukset edistävät terveyttä ja omaa jaksamista. On suuri ilo saada liikkua päivittäin, ulkoilla raikkaassa syysilmassa, uppoutua mielenkiintoisten kirjojen tarinoihin, tehdä omilla käsillä kauniita käsitöitä...
  5. Ystävät. Vaikka viihdyn ehkä enemmän itsekseni kuin muiden ihmisten parissa, on kuitenkin mukava välillä saada tavata ihmisiä, joiden kanssa minulla on jotain yhteistä. Tärkein ystävä on kuitenkin hän, johon voin aina luottaa, ja johon yhteys ja ystävyys säilyy, vaikkemme niin usein tapaisikaan, ja joka ymmärtää jo puolesta sanasta, mitä oikeasti ajattelen. :) Terveisiä ystävilleni! :)
Jaan tunnustuksen eteenpäin viidelle, jotka tulivat ensimmäisenä mieleeni ja joiden blogeja on kiva käydä lukemassa:

  1. Srinity-Sarille (Neula ja lankaa)
  2. Katille (Katin kätösistä)
  3. Kirsille (Kipakan käsityöt)
  4. SeijaP:lle (Hetkiä heimolasta)
  5. Maajolle (Maajon Maailma)
Kiitos vielä Leenuliinille tunnustuksesta! :) Ja mukavaa päivää teille kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta. :)
    Laitan sen eteenpäin piakoin.

    VastaaPoista
  2. Wau! Kiitos kovasti melkoisesta ylläristä. Juuri palattu melkoisen reippaalta Oulun reissulta kotia...

    VastaaPoista
  3. Samankaltaisia ajatuksia sinullakin on,että tietysti perhe ja terveys on tärkeitä asioita,niin ja harrastukset ja ystävät. Mutta musiikki minulta puuttuu,en osaa laulaa ja siinä on se kun kuuloni on kuulolaitteen varassa,niin mä en kuule kaikkia ääniä. Ihmettelit mun leipomuksia. Juu,katsos pullan tekemisessä on se,että ison satsin on joka viikko leivottava,kun meillä yrityksen työmailla tarjotaan kahvitunnilla kahvin lisäksi pullat työporukalle. kaikille ketä on paikalla,niin sitten sitä pullaa menee valtavasti. Sitäpaitsi isäntä on aivan hulluma mun leipomaan pullaan ja syö sitä paljon. Mä itse en pullaa syö lainkaan. Sitten muutenkin leivon kaikkee paljon,sillä mun perhekuntaan meitä kuuluu 21 henkeä:D Vaikka eivät kotona asukaan,niin joka viikko lapset perheineen käyvät ja tarjottavaa pitää olla. Sen lisäksi meillä käy paljon vieraita.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mari,

    Laitan eteen päin varmaan huomenna.

    VastaaPoista
  5. Arvokkaita, ajatuksen kera kirjoitettuja vastauksia. Kiitos kun vastasit!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)