Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 09, 2019

Heivatut Kudelmat -erikoisjakso: Neulekuvahaastekesä 1.-7.7.2019

Kaikki podcastin seuraajat eivät ole Instagramissa tai Facebookissa, joten tekaisin viime viikon neulekuvahaastekuvistani tällaisen erikoisjakson! 😊 Samat kuvat ja höpinät, mutta vain koosteena.

Edellisessä jaksossani on arvonta meneillään 31.7. saakka, arvon seuraavassa jaksossa. Käykäähän osallistumassa!

Huomasin myös, että Youtube-kanavani 300 tilaajasta puuttuu enää muutama, joten jos seuraavaan jaksoon mennessä tulee pyöreät luvut täyteen, pistän toisenkin arvonnan pystyyn, ja voittajalle lupaan ulkomaantuliaisia! Tulkaahan tilaajiksi, jos ette jo ole! 😊1 kommentti:

  1. No niin! Blogin loppuun päästiin! Seuraavaksi sitten ne podcastit, kun nämä jutut on luettu. Mutta siinä voi kyllä hetken kestää niiden podcastien kanssa, ne kun ovat aika pitkiä. Mutta älä missään nimessä muuta niitä! Minä pidän niistä juuri tuollaisina kuin millaisiksi olet ne tehnyt!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)