Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, kesäkuuta 24, 2013

Nyt se tuli! :)

Nyt se Novitan paketti viimein tuli! :)

Kerroinkin jo torstain postauksessani tästä tilauksesta, jonka piti ehtiä perille ennen viikonloppua. Novita teki kyllä kaikkensa paketin jouduttamiseksi, kun laitoin heille heti tilauksen jälkeen sähköpostia, että tarvitsen nämä viikonlopuksi. Vastasivat heti ja lupasivat laittaa paketin samantien kuljetukseen. Aiemmin Novitalta on tullut paketti kahdessa päivässä, mutta varmaan Matkahuollolla on jotkut kesäaikataulut pakettien kuljetuksessa, kun nyt tämän tulo venyi melkein viikoksi.

No, hätäavuksi hain silloin torstai-iltana muutaman kerän Tokmannilta, ja niillä pärjäsinkin juuri ja juuri viikonlopun yli. Tänään pistin viimeisen värjäämättömän kerän pataan, kun samantien kännykkä piippasi lankapaketin saapumisen merkiksi. Loistava ajoitus! :)


Siinä olisi taas vähäksi aikaa värjättävää. Tähän mennessä olen värjännyt kasviväreillä 24 kerää, tässä on 20 kerää (kaksi kiloa), joten riittävät vielä muutamaan kokeiluun.

Bongaa kuvasta sukitettu varvas ja kameran hihna... ;)

Kiitos mielenkiinnostasi tätäkin postausta kohtaan! :)

7 kommenttia:

 1. Ei ihan vähällä sulta nyt langat lopu, hyviä värjäyksiä:)

  VastaaPoista
 2. PeePee: Nää on VÄRJÄYKSEEN, eivät siis varsinaisia lankaostoksia! ;) Sitäpaitsi teidänkin perheeseen näitä lankaostoksista jalostettuja neuleita ja virkkuita aina välillä rantautuu, joten rouvan ei parane naureskella. ;)

  VastaaPoista
 3. Varvas ja hihna bongattu :)

  Aika hassua, eilen juuri pihamaalla kyykkiessäni mietin sinua, vaikken edes tunne. Mutta mietin sitä, että blogisi on yksi niistä muutamista, mitä olen nyt useamman vuoden käynyt melko tiuhaan kurkkimassa ja syy tähän on tietenkin se, että kirjoitat aiheesta joka minua kiinnostaa, mutta kirjoitat myös niin, että blogiasi on kiva lukea ja vähän tuntuu, että jopa tuntisin sinut. Ihailen tai oikeammin arvostan suuresti asennettasi elämään ja erilaisiin asioihin. Näin kesällä kyllä moni viettää aikaa pihalla ja puuhastellen, eikä välttämättä koneen äärellä, joten epäilisin sitä kommenttien vähyyden syyksi.

  Ihana lähetys sinulle on saapunut. Kiva jäädä odottelemaan, minkälaisena tuo kasa jatkossa näkyykään.

  Hyvää kesää ja värjäilyiloa myös sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Enhän mää naureskelekaan..., totesin vain, että ostit sitten lankaa:D

  Värit on kyllä olleet tosi nättejä, mitä niihin on tarttunut.
  t. PeePee, joka ei nyt jaksanut kirjautua

  VastaaPoista
 5. PeePee: Nauratpas, mää kuulen sun hekotuksen tänne asti! ;)

  VastaaPoista
 6. PeePee, joka ei taaskaan jaksanut kirjautua2. heinäkuuta 2013 klo 22.30

  Heko heko;DD

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)