Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 31, 2013

JEEEEEEEE!!! :)

Pakko tulla hehkuttamaan tänne: MEILLÄ SATAA!!! :)


Oulussa on ollut jo useamman viikon ajan aivan kamalan kurjat kelit: hellepäiviä toisensa perään. Juuri, kun alkoi tuntua siltä, ettei tämä tästä enää hyväksi sääksi muutu, niin saimme sateen! :) KIITOS! :)


Ensimmäisten pisaroiden tipahdettua ikkunaan melkein juoksin (eli kiiruhdin niin nopeasti kuin huonoilla jaloillani suinkin saatan) parvekkeelle iloitsemaan sateesta, enkä voinut pidätellä iloani, vaan taisin kiljua suureen ääneen koko Oulun kuultavaksi: JEEEEEEEEE!!!!! :)

Tästä ei sää enää parane, nyt ei voi kuin hymyillä ja hihkua! :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

(palaan käsityöasioissa sitten ehkä seuraavassa postauksessa...)


8 kommenttia:

 1. Oih, Sataispa täällä etelässäkin (= Kaukovainiolla). Pilvet vaan näkyy, mutta ei pisaroita. :-)

  VastaaPoista
 2. Ei täälläkään sada ainkaan vielä, mutta ukkosen jylinä kuuluu jostain ja pilviäkiertelee aika paljon. Saisi jo sataa minunkin puolesta, onhan tätä hellettä ollut jo yhdeksi kesäksi, sanoo hän, joka tykkää lämpimästä. Olen muuten monesti näiden hellepäivien aikana ajatellut, että sinulla se on kurjaa.

  VastaaPoista
 3. Kunpa täälläkin sataisi. Kasvihuone odottaa hyvää kasteluvettä...

  VastaaPoista
 4. Sadetta miekii ootan. Tarviis kasvimaani ja kukkapenkkini vettä. Kaalintaimia piti jo eilen illalla vähän kastella kun lupsottivat niin allapäin.

  VastaaPoista
 5. Päivä on ollut aika pilvinen tänään ja kolmesti on pisaroita tiputellut mutta ei sen enempää, toivottavasti kunnolla ukkostaisi:)

  VastaaPoista
 6. no, ei täälläkään satanut vielä ja asun vain muutaman kilsan Oulusta etelänpäin :-)), ukkosrintama meni kuuden maissa ohi, kova tuli ja jyrynä

  VastaaPoista
 7. Meillä oli helleviikko, mutta aurinkoihmisenä harmitti kun perjantaina taivas oli pilvessä. Vettä ei tullut pisaraakaan. Ukkonen jyrähteli jossain kauempana. Kyllä luonto kaipaa kovasti vettä mutta toivoisin aurinkoa edes vähän viikonloppunakin.

  VastaaPoista
 8. Pitkästä aikaa hienoa katsella sadekuvia. Täällä ei ole tullut pisaraakaan pitkään aikaan, mutta toiveissa on, että tänään sataisi. Vettä kyllä tarvittaisiin, niin maa kuin ihmisetkin.

  Huomenna sitten nähdään! Laitan viestiä, kun lähdetään ajelemaan, mutta siihen puoleen päivään tähdätään:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)