Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2012

Soita värit sateenkaaren

Sade on suosikkini sääilmiöiden joukosta. Tässä yksi syy siihen:


Huomaattehan, niitä on kaksi. :) Värit eivät loista kuvassa läheskään niin upeina kuin luonnossa, tämä (nämä) oli varmasti upein koskaan näkemäni sateenkaari - ja se oli kaiken lisäksi täysi kaari, mutta autonikkunasta en saanut koko kaarta kuvattua, kun toinen käsi oli ratissa kiinni. ;) Siis autovuokraamon auton ratissa, emme ole suinkaan ostaneet omaa, eikä tullut edes hinkua ostaa, vaikka päivän sainkin ajella tuliterällä menopelillä. ;)

Sateenkaaria ihaillessamme autoradio alkoi juuri soittaa Johnny Blue -laulua Katri Helenan tulkitsemana - siinäkin lauletaan sateenkaarista! :)
 

Pakko laittaa kuva myös itsestäni, kun rouva on kerrankin onnistunut laittautumaan nätisti. Jopa tukka onnistui kerrankin ihan kivasti omin kätösin laitettuna. Juuri tukan takia piti ottaa kuva tästä kuvakulmasta. ;)

Sateen sanotaan tuovan onnea hääparille. Aikoinaan me saimme päällemme riisisateen sijaan lumisateen, eilinen hääpari ei myöskään saanut riisiä vaan juuri sopivasti kirkosta poistuessaan vesisateen. Toivottavasti se tuo heille samanlaista onnea kuin lumisade on tuonut meille. :)

Onnellisia sadepäiviä toivotan myös meille kaikille! :) Käsityöharrastajallehan se varmasti tuo paljon onnellisia neulomis-/virkkuuhetkiä. ;)

6 kommenttia:

 1. Hienot sateenkaaret! .ja nättinä olet tosiaan:) ..kiva sattuma tuo sateenkaarilaulu.

  Tuli mieleen kun lomamuisto pari kesää sitten. Saavuimme Juankoskelle ja niin sattumalta samaan aikaan Juice alkoi laulaa radiossa "katu täyttyy askelista, elämä on kuolemista.." !!

  Mukavia neulomis-/virkkuuhetkiä kesääsi. ;)

  VastaaPoista
 2. Tämä kesä on tosiaan ollut huomattavasti viime vuotta parempi, ei juuri ollenkaan ällöjä helteitä :D

  VastaaPoista
 3. Sateenkaari on aina kaunis ja muistuttaa meitä Nooan arkissa tehdystä lupauksesta.

  kaunis olet siekin kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä olet tosiaankin niin nättinä ja sävy sävyyn! =)

  http://hepsi20.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kauniina olet ja omin käsin tehtyjä vaatteita päällä =). Sanotaan, että sade hääpäivänä tuo onnea. Uskon siihen, sillä meidän hääpäivänä oli kunnon ukkonen illalla vihkimisen jälkeen ja yhä - 12 vuoden jälkeen - en voisi kuvitella parempaa miestä itselleni, eikä tuo ukkokultakaan ole pahemmin valitellut =)

  VastaaPoista
 6. Oletpa kyllä nättinä todella :) Ja sateenkaaretkin ovat nätit :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)