Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Ice Bird

Meidän perheessä on jo aika pitkään odotettu tätä päivää. Maaliskuun 22. päivä on pyörinyt koko miesväen huulilla. Odotukseen on syytäkin, sillä Rovio julkaisee tänään uuden Angry Birds Space -pelin.


Toissapäivänä tiistaina tuli julkisuuteen kuvia uudesta jäälinnusta eli Ice Birdista, joka esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Angry Birds -peleissä tämän Space-pelin myötä.


Tiistaina katsoin tämän lyhyen videon sekä vilkaisin paria kuvaa uudesta linnusta, ja heti iski inspiraatio, että tämä lintu kyllä täytyy tehdä!


Joten ei kun virkkuukoukku käteen ja hommiin! :)

Angry Birds Space Ice Bird
Tehty: 21.3.2012
Malli: Oma
Lanka: Novita Ilona vaalea turkoosi (031), 7 veljestä oranssi (278), ruskea (653), luonnonvalkoinen (010) ja musta (099)
Langankulutus: 51 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: n. 10x10x10 cm
Muuta: Taas yksi lintu lisää. Tätä oli kiva tehdä! 


Tätä lintua oli oikeastaan hauskempi tehdä kuin aiempia Angry Birds -hahmoja, sillä kokosin tämän kuution muotoisen otuksen kuudesta virkatusta neliöstä, ja pystyin ompelemaan kaikki yksityiskohdat kuhunkin neliöön paikoilleen ennen kuin yhdistin neliöt kuutioksi. Aiemmin tekemissäni ympyrän tms. muotoisissa otuksissa on ollut haasteena se, että yksityiskohdat on voinut tehdä vasta sitten, kun otus on ollut jo täytetty ja ommeltu kiinni, ja silloin esim. langanpäiden päätteleminen on aika mahdotonta.

Mikä tärkeintä, kuopus ihastui lintuun samantien. :) Lintu kulki koko eilisen illan pojan mukana kaikkialle ja hän nukkui myös lintu kainalossaan viime yönä. Eikä tarvinnut miettiä, mikä lähtisi tänä aamuna päiväkotiin unikaveriksi! :)

Hauskaa oli olla kerrankin ajoissa näiden lintujen kanssa, eli lintu oli jo valmiina päivää ennen kuin se ilmestyy edes peliin. :) Nyt sitten enää vain jännityksellä odotamme, miten pojat ottavat uuden pelin vastaan, kunhan se saadaan ensin ladattua.

 

8 kommenttia:

 1. Kyllä onkin ihana uusi angry birds hahmo.Valtavan kaunis torkkupeitto sinulla tuossa aiemmin.

  VastaaPoista
 2. Ihana lintu! Osaisinpa virkata :) Mutta toisaalta se veis aikaa kutomiselta. Meillä pelataan kanssa angry birdsiä, minä ehkä enemmän kuin lapsi :D

  VastaaPoista
 3. täällä yksi AB fani hihkuu..siis minä..no jos sais pelattua edes tuon yhden pelin loppuun asti.. noita lintuja pitäisi itsekin virkata.

  Tuo on kyllä ihanan näköinen tuo virkkaamasi ice bird.

  VastaaPoista
 4. Vau!
  Ja hieno torkkupeittokin aiemmassa postauksessa. :)

  VastaaPoista
 5. Taas olet tehnyt niin hienon hahmon. On pojat onnellisia :)

  VastaaPoista
 6. Hihhei, kiitos muistutuksesta. Latasin AB Spacen ja onpa lapset tohkeissaan. Oli helppo luvata, että teen tuon linnun, neliöt on käteviä. Aattelin leikata kuution superlonista ja neuloa pitkän suikaleen ympäri ja päädyt sitten erikseen. Mutta pitää hankkia sopivanväristä lankaa, sinisiä ei meillä juuri ole.

  VastaaPoista
 7. Onpas hieno hahmo tämäkin. Näitä ei saa omille lapsille kyllä näyttää... ;)

  VastaaPoista

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)