Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Siilisetti itselle

Nää on sitten ihan vaan mulle itselleni. :)

Siilisetti
Tehty ajalla: 14.-20.11.2011
Malli: Peruslapaset ja perinnekauluri siilisovelluksena, panta omaa "kehittelyä"
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea (653), vaaleanruskea (060), musta (099), Red Heart Las Vegas ruskea (101)
Langankulutus: 224 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 34-vuotiaalle naiselle ;)
Muuta: Mulle

Siileily saa nyt vähäksi aikaa loppua, vaikka karvalankaa ja tuota ruskeaa 7 veljestäkin vielä jäi. Itse asiassa mun ei enää pitänyt tehdä siilejä, mutta kun viime maanantaina odottelin vuoroani rokotukseen ja sain siellä yhden pipon valmiiksi, niin ei ollut muita värkkejä kuin siilivärkit käsilaukussa, niin piti aloittaa uudet siililapaset. Aattelin, että jos tekisin siililapaset itselleni töihin käsinukeiksi - mullahan on käsityömessuilta ostettu yksi hanskanukke-siili, niin näillä voisi jo leikkiä "Yksi ja kaksi ja kolme pientä siiliä..." :) No, sitten kun tajusin, miten hyvin nää sopii mun syys/kevättakkini kanssa (olen ennenkin maininnut, mutta mainitsen uudestaan, että takki on isäni vanha siltä ajalta, kun isäni on tällaisen takin sisään mahtunut, ja se on ollut joskus hyvin kauan ennen minun syntymääni :) ), niin ajattelin, että menköön samalla siilikauluri ja tuollainen pääpantakin (en jaksanut enää pipoksi asti värkätä). Tai oikeastaan nuokin päätyivät puikoille vain siksi, että edellinen neule tuli valmiiksi jossain ties missä ja piti aloittaa uusi neule käsilaukusta löytyvillä tarvikkeilla... Olen siis ollut siilikierteessä! ;)

Mutta nyt siis siilivärkit on pakattu lankalaatikoihin ja seuraavaksi olisi tarkoitus saattaa viimein valmiiksi ne kolmet sukanalut, jotka aloitin lokakuussa värjäyskurssilla värjäämistäni langoista - pistin silloin eka kerran jälkeen ne puikoille ihan vain, että voin toisella kurssikerralla vilauttaa, millaista neulejälkeä niistä syntyy. Sillä mallilla ne ovat edelleenkin, mitä nyt taisin syyslomalla leirillä ollessani siellä vähän tikuttaa, vaan eipä siellä oikein ollut aikaa neulomiselle muuta kuin matkoilla mennen ja tullen. Joka tapauksessa sellaisia tuotoksia tänne voisi seuraavaksi odotella.

Järkytyksekseni muuten huomasin näitä siilivetimiä käsityötilastoihin päivittäessäni, että olen jo nyt neulonut tai virkannut tämän vuoden aikana enemmän lankaa valmiiksi kuin yhtenäkään bloggausvuotenani koko vuonna yhteensä. Ja nyt ollaan vasta marraskuussa. Miten moinen on mahdollista? :)

Olen muuten viime aikoina ristipistellyt aika lailla, siksi neulominen on jäänyt tyystin bussimatkoille. Näette sitten kuun vaihteessa, miten paljon olen tässä kuussa saanut pistoja aikaiseksi. Taitaa olla jo korkea aika alkaa säästää sukanvarteen rahaa tekeillä olevan ristipistotaulun kehystämiseen... ;)

Hauskaa uutta viikkoa! :)6 kommenttia:

 1. Hienoa ku oot jo nyt ylittänyt langankulutuksen, usein valitetaan toisinpäin;)
  Se kehystys onkin tosi kallista, on se hyvä säästää sitä varten ettei jää vallan tekemättä.

  VastaaPoista
 2. Jos otat töihin vielä kaulahuivinkin mukaan, voit leikkiä 1,2,3,4,5 siiliä:)

  VastaaPoista
 3. Olet aika siili noissa, mutta onneksi pehmosiili!

  VastaaPoista
 4. Voi miten iki-ihanat.
  Harmi etten asu siellä Oulun seudulla, saattaisin nähdä nuo ihan livenä !

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)