Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Viikonloppukin vierähti...

Oikein paljon kiitoksia kommenteista jälleen kerran! :) On ollut ilo huomata, että kommentteja tipahtelee tänne säännöllisesti, vaikka välillä olisi pari päivää päivityskatkostakin. Mitään ihmeellistä syytä päivityskatkokselle ei ole, kunhan vain päätin käyttää aikani mieluummin käsitöiden edistämiseen kuin keskeneräisistä pakinoimiseen. ;)

Uumoilin tuossa viime viikolla, että saisin jo viikonlopun aikana valmiiksi keskiviikkoiltana aloittamani jakun, mutta ihan vielä en ole valmista esittelemässä. Vaikka viikonloppuna koukuttelinkin ahkerasti, niin torstain ja perjantain virkkailut jäivät aika vähiin, niin siksi ollaan vasta tässä menossa:


Loppusuoralla ollaan jo: ensimmäinen hiha on paria kerrosta vaille kesken (lyhythihaisesta jakusta on tällä kerta kyse) ja toista taidan alkaa koukutella bussissa töihin mennessä. Tästä jakusta tulee siis pari sille keskiviikkona esitellylle topille, kuten väreistä ja kuvioista voi vähän uumoillakin. Etu- ja takakappaleita oli sikäli virkistävää tehdä, että ne virkattiin poikittain, eli takakappale sivusaumasta sivusaumaan ja etukappaleet keskeltä sivusaumaan. Näemmä näinkin päin voi puseroa tehdä. :) Hiha tehdään ihan perinteisesti alhaalta ylös, mutta lyhyessä hihassa nyt ei ole paljoa tekemistä, ensin levennetään pari kerrosta ja sitten kavennetaan pari kerrosta ja sitten katkaistaan lanka. ;)

Tänään onkin ollut taas uskomattoman kaunis päivä! :) Aamulla harmitti, kun ei sattunut kameraa mukaan, sillä sain pyöräillä kaupunkiin todella upeassa talvisäässä: aamuyhdeksältä aurinko paistoi jo korkealla, mutta silti on vielä ihan täysi talvi ja pakkastakin oli -12. Maa ja puut kimalsivat täynnä pieniä timantteja, ja niitä timantteja leijui hiljalleen jostain taivaaltakin, vai puutko niitä tiputtelivat. :) Tulomatkalla olivat timantit lakanneet leijumasta, mutta kuljin pää kenossa ja bongailin puista tuulenpesiä, miten sitä kiinnittääkin joskus huomionsa ihan hassuihin asioihin... :)

Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa! :)

9 kommenttia:

 1. Eikö ala jännetuppi vaivaamaan?
  Mahoton vauhti. Minusta virkkaus on vielä rankempaa käsille, kuin neulominen.
  Ooteskellaan taas valmista ja ihaillaan sit lisää.

  VastaaPoista
 2. Kaunis aurinkoinen päivä oli täälläkin! Meillä päin tosin ollaan jo nollakeleissä, eli on kamalan liukasta, kun lämpotila sahaa nollan molemmin puolin. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee.

  Ihailtavan usein kyllä päivität, älä ollenkaan hermoile jos muutama päivä jää välistä! :)

  Kivan näköistä taas tulossa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista on tulossa, niin keväiset värit. Malttamattomana odottelen valmista.

  VastaaPoista
 4. Sä olet kyllä hurjan nopea virkkaamaan :) Ja todellakin aivan ihanan värinen jakku tulossa!

  VastaaPoista
 5. Kaunista tulossa taas kerran:) Meillä paistoi myös aurinko; odottelen kärsimättömästi, että hanget alenisivat niin paljon, että uskaltaisin jälleen pyöräillä.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää tuo tekeytyvä jakkusi (lieneekin valmis jo?)

  Ihanat on paisteet täälläkin. Ehdin jo eilen lenkillä käräyttää hiukka naamatauluani, kun en taas muistanut kevätauringon kavaluutta...

  VastaaPoista
 7. Tosi paljon saat aikaiseksi.Oletko koskaan laskenu montako valmista neuletta sinulla ja ehditkö käyttää kaikkia? kevätterveisin Miia

  VastaaPoista
 8. Kauniin värinen jakku tuloillaan. Ja sun tahti on kyllä päätä huimaava. :D

  Valmista jakkua odotellen...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)