Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 20, 2010

Sinivalkoisissa väreissä

Vaikka sain jo oman olympiatavoitteeni saavutettua, jatkan loppukisojen ajan sinivalkoisissa tunnelmissa ainakin virkkuiden ja neuleiden osalta. Tällainen valmistui eilen:

Sytomyssy
Tehty ajalla: 18.-19.2.2010
Malli: Lankapirtin Matleenan sytomyssy omin koristeluin
Lanka: Novita Virkkauslanka vaaleansininen (116) ja Lidlin virkkauslanka valkoinen
Langankulutus: 49 g
Virkkuukoukku: 3 mm
Koko: n. 55-56 cm ympärys
Muuta: Kukat (8 kpl) tehty Novita Muksu ekstra 2008 malli 43 mukaan, nirkkoreunus ihan omasta päästä.

Tämä onkin nyt sitten järjestyksessään neljäs sytomyssy, jonka tein. Hassu juttu muuten tuon myssyn koon kanssa, kun tämä on tehty samoista langoista ja samalla koukulla kuin edellinen sytomyssyni, joten kun bussissa tätä aloittelin virkkaamaan, niin en alkanut sen kummemmin mittailemaan ympärystä, vaan tein samalla silmukkamäärällä mitä edellisenkin. Mutta se edellinen myssy oli omaan päähäni vähän tiukka, eli arvioiden n. 53 cm ympärysmitta, kun taas tämä myssy on selvästi itselleni löysä, eli ympärysmitta on ehkä 55-56 cm. Mulla on varmaan tätä tehdessä ollut jotenkin rennompi ote. ;)Kaikki varmaan jo tietävät tästä kampanjasta, mutta jos vielä joku ihmettelee, että mikä ihmeen sytomyssy, niin klikkaa tuota yllä olevaa nappia, niin saat lisätietoa. :) Minä olin äsken jopa niin reipas, että kiinnitin kaikkiin jo valmiisiin myssyihin koko- ja pesulaput, niin ovat nyt oikeasti lähtövalmiina. Tarkoitukseni on kuitenkin toimittaa myssyt perille vasta kampanjan loppupuolella huhtikuussa, jos vaikka sattuisin vielä lisääkin näitä myssyjä virkkailemaan. Tällä hetkellä ei ole kylläkään "joutilasta" lankaa myssytarkoitukseen, mutta tässähän olisi hyvä syy tehdä jotain isompaa projektia puuvillalangoista pikaisesti, niin jäisi sitten jämälankoja vielä myssyihin. ;) Mutta olen kyllä ihan tyytyväinen siihenkin, että saan lahjoittaa neljä myssyä tähän kampanjaan, alunperin ajattelin että jos nyt edes yhden myssyn saisi tehtyä. :) Nämä myssyt ovat sellaisia kivoja pikkutöitä välipalaksi, helppoja ja nopeita tehdä, ja virkkuutyö kulkee nätisti vaikka käsilaukussa mukana. :)

Ajattelin pitää tänä viikonloppuna "ristipistoviikonlopun" ihan vain itsekseni täällä kotosalla, mutta saa nähdä missä vaiheessa sormet alkavat kaivata puikkoja tai koukkua... :) Viimeistään maanantaiksi pitänee taas bussimatkalle kehitellä jotain neuletta tai virkkausta. Kotona kuitenkin on hyvä tilaisuus nyt keskittyä pistelemään, joten ehkäpä seuraavassa postauksessa on jotain sitten siitä aiheesta. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Hih! Mullakin käsiala vaihtelee aina välillä. Onkin parempi tehdä työ valmiiksi yhdessä rysäyksessä eikä jättää odottelemaan. Kaunis myssy!

  Ihana on myös tuo kolmiohuivikin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis on malli ja väri niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienosti oot kyllä hebgessä mukana kampajaa mainostamssa sekä nyt neljäs myssykaunotar valmiina.:) Ihanaa viikonloppua sinullekin:)

  VastaaPoista
 4. Kauniit koristukset myssyssä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy, melkeinpä sisko tuolle sytomyssynapin myssylle! Mulla on vasta ensimmäinen myssy tulossa, loppusuoralla kylläkin.

  VastaaPoista
 6. Taas nätti myssy! Tuo kahdella eri värillä virkattu pinta onkin todella hauskan näköinen. :)

  VastaaPoista
 7. Hieno myssy! Ja kauniin huivinkin olet virkkaillut.
  :D

  VastaaPoista
 8. Tavattoman onnistunut sinivalkoyhdistelmä!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)