Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Viikonlopun käsityösaldoa

Niin tämäkin viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Pakkasten ansiosta olikin tosi paljon käsityöaikaa - tosin kävin lauantaina reippailemassa Tokmannilla kävellen, ja reissulla vierähtikin 2,5 tuntia, kun piti sovitella vaatteita ja hiplailla uutuuslankoja. :) Nyt alkaa jo vähitellen hahmottua, mitkä tämän kevään Novitan uutuusväreistä sopii minulle, ja mitkä päätynevät ostoslistalle ja kenties listalta jossain vaiheessa ostoskoriinkin. :) Ihan kaikki lehdessä ihanilta näyttävät värit eivät sitten livenä olleetkaan oikeaa sävyä, mutta hyvä niin, ei ole niin paljon houkutuksia... ;) Ja sitten pari väriä yllättikin, mitä en ollut omakseni osannut ajatellakaan. :)

Mutta käsityöntekoaikaa siis oli runsaasti, ja tässä viikonlopun saldoa:Nappien paikat on merkitty (huomatkaa kekseliäisyys, kun ei ollut kädenulottuvilla riittävästi hakaneuloja ;) ), maanantaiaamuna menen ostamaan napit, joten todennäköisyys tämän valmistumisen ajankohdaksi on maanantai-iltapäivä tai ilta. Neulomiset ja saumat ja kaikki muu on tehtynä, vain nappi puuttuu. :)Sukkaa piti saada puikoille, toinen sukka on nyt sunnuntai-illan lopulla menossa kantalapussa. Valmistumistodennäköisyys maanantaina tai viimeistään tiistaina.Sunnuntai-iltana ehdin parisen tuntia pistellä enkeliä. Tämä on jo kovastikin loppusuoralla, ja ajattelin sitä vielä tässä hetken pistellä ennen nukkumaanmenoa. Valmistumistodennäköisyys... no, jonain päivänä lähitulevaisuudessa. :)

Huivia en ole nyt viikonloppuna neulonut, mutta otan sen taas huomenna bussineuleeksi. Ei siinäkään enää ole lankaa niin mahdottomasti jäljellä, joten sekin valmistunee tammikuun puolella. :)

Vaikuttaa siis siltä, että täällä esitellään tulevalla viikolla paljon valmistuneita juttuja. :) Onkin ollut vähän hiljaisempaa nyt, ettei ole mitään saanut valmiiksi asti, vaikka tehty on kovasti. Vaihteeksi näinkin. :)

Mukavaa ja käsitöiden täyteistä alkavaa viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Tuosta neuletakista tulee kaunis! Ja aivan ihanalta näyttää myös tuo kirjottu enkeli! Odotan innolla, että näen ne täällä blogissa valmiina :)

  VastaaPoista
 2. Mukava nähdä tuota Nalle Coloria neulottuna pintana. Nimittäin mullakin on sitä pari kerää tuolla jemmassa ja oon miettinyt, että näyttääköhän se yhtä kivalta neulottuna kuin kerällä.

  VastaaPoista
 3. Odotellaan valmistuneita töitäsi joita kuulostaa olevankin tulossa monen monta!

  VastaaPoista
 4. Valmistuineita odotellessa; kuvat ainakin ovat lupaavia:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)