Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, syyskuuta 23, 2009

Lasten juttuja

No niin, nyt on sitten viime yönä valmistuneet lapaset (ks. ed. postaus) olleet testissä, ja päivän käytön jälkeen ovat tämän näköiset:



Selvästikin siis mieluisat. ;) Ja kun toiveena oli ihan yksiväriset lapaset, vaikka äiti olisi halunnut pistää jotain muutakin väriä joukkoon, niin tässähän on sitä muutakin väriä nyt käytön jäljiltä. Eikös ne esikoisen nopeusvärit olleetkin punainen ja musta? ;)

Kuopus on alkanut ihan tosissaan puhua, enkä enää pysy vauhdissa, kun uusia sanoja tulee hurjaa tahtia. Tämän päivän yksi uusista sanoista oli "RUKKI". :) (hän lausui sen kylläkin ilman r:ää, todennäköisesti "kukki", mutta rukkia sillä tarkoitettiin)





Kyllä tähän vielä niitä puolia kaivattaisiin... ;)

Huomaatteko muuten mitään muutosta kuopuksen lookissa verrattuna parin päivän takaisiin kuviin? :) Meidän vauva muuttui yhdessä hetkessä isoksi pojaksi, kun äiti viimein raaski ottaa sakset käteen ja leikellä vauvakiharat pois. *niisk!* Oli kyllä helppo homma, kuopus oli varsin rauhallinen parturoitava. :) Aina kun sakset nipsaisivat, hän tuumasi: "NYT!", varmaan ajatteli homman olevan sillä napsaisulla valmis. ;)

Kuopuksen tämän viikon yksi uusista sanoista on "tuhma". Jos hän tekee jotain ei-sopivaa, torumme häntä sanomalla "tuhma", mutta nyt me vanhemmat säästymme torumisen vaivalta, koska hän osaa itse torua itseään. Kun siis täysi ruokalautanen heitetään lattialle, heittäjä osoittaa sitä sormellaan ja sanoo: "Tuhma!" ;) Tänään minulla oli pieni askartelutuokio menossa, toisin sanoen aloittelin vähitellen tekemään laulumonisteita töihin, ettei tarvi joulun alla sitten niska limassa niitä vääntää, ja sehän on sellaista monista-leikkaa-liimaa -touhua, jossa tulee paperisilppua. Kuopus tuli katsomaan, mitä äiti puuhaa, ja kun näki minun tekevän paperisotkua, hän torui minua: "Tuhma!" ;) (nähtävästi häntä itseään on toruttu joskus, kun on ottanut sakset käteensä) Niin ja tänään hän tuli myös minulle ilmoittamaan taas "tuhma" ja osoitti sormellaan jonnekin poispäin. Kysyin, onko isi ollut tuhma - vastauksena päänpudistusta. Onko äiti ollut tuhma? Taas päänpudistusta. Ootko sinä ite ollut tuhma? Taas päänpudistusta. No, kuka on ollut tuhma? "Kaakko", tarkoittaen isoveljeä. :D Jaahas, niinpä tietenkin, olisihan se pitänyt arvata, veljen syyksihän ne kaikki kolttoset aina vieritetään... ;)

Äiti on nyt kyllä tosi tuhma, kun vain bloggailee jonninjoutavia, vaikka voisi tämänkin ajan käyttää käsitöihin. Lupaan seuraavaan postaukseen valmiin puseron etukappaleen, joten äkkiä puikot suihkimaan, jottei sitä seuraavaa postausta tarvitse odottaa viikkotolkulla. ;)

Päivänjatkoja toivotellen,

9 kommenttia:

  1. Noinhan sitä tuppaa lapasille(kin) käymään käytössä. Kauniit on ja katselin, että näyttää hyvinistuvilta. Lapasista mieleen, että pitäis Henkalle lapasia kutoa, on vaan jotenkin hankala tehdä, kun ei ole mallikättä.

    VastaaPoista
  2. Meillä myös perheen pienin kovasti höpöttelee ja toistelee sanoja. Eilen mm. "puli taatu" =sipulia kaadettiin paistinpannulle... :D
    Ihania nuo sukat, etenkin ne punaiset ja sit ne raidalliset. :)

    VastaaPoista
  3. Hih! Ihana kuopus! Ja söpöt lapaset. :)

    VastaaPoista
  4. Se onkin paras tunnustus hyvistä lapasista, kun ne käytössä vähän likaantuvat ja nuhjaantuvat =) Ja sekin on ihan hyvä, että lapsi pitää huolen äidin tekemisistä; ettei äiti pääse olemaan huomaamatta tuhma ;) Heh. Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  5. Ihana pikkukaveri:) Muistaa kauppakassit, neulepussit ja vahtii ettei äiti pääse olemaan tuhma;)

    Hauskaa loppuviikkoa!

    En syystä tai toisesta saanut jätettyä kommenttia sisänkirjaantuneena

    Terkuin,

    Villa Lankala

    VastaaPoista
  6. Hups, no käyttöönhän ne oli tehtykin!

    Ihania oli taannoin nuo esikoisesi väriajatukset, ihan kaikkia en muista, mutta mun mielestä ne oli hyvin kuvaavia.

    VastaaPoista
  7. Niin ne nuo lapset kasvaa vauhdilla ja vauva-aika jää eittämättä taa. Heh, nyt on testattu lapaset ja näyttää olleen hyvät. Jos eivät olisi, niin lapaset olisivat puhtaat, kun ne olisi nakattu kesken leikkien käsistä pois. Neulomisiloa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Fiksuja ja omatoimisia lapsia sinulla! Kurankaivuuominaissudet tuli testattua ja hyväksi havaittua ja toruminenkin hoituu omin päin:-)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)