Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Jouluteemalla jatketaan

Edellisessä postauksessa tuumasin, että vain tonttulakki puuttuu punaisen palmikkoneuleeni kaveriksi, joten sama se on pysyä sitten jouluaiheessa:


Eilen olimme siis ristipistopippaloissa, ja tämä kuva olkoon todisteena siitä, että ehdin siellä pistelläkin, ei mennyt ihan koko aika syödessä. ;) Sain joulukalenteriani taas eteenpäin, ja oikeastaan ihan mukavalle mallille. Tuo varsinainen kalenteriosuus, eli se mihin niitä plastic canvasille kirjottavia kuvia sitten ripustellaan, on nyt valmis, tein tuohon eilen nuo nurkissa olevat koristeet valmiiksi ja sitten viimeiset jälkipistot. Tokihan tähän kankaalle tulee vielä paljon muuta, mutta jonkinlainen etappi se tämäkin taas on. Ihan muistin virkistämiseksi kuva, miltä tämän pitäisi sitten joskus jonakin jouluna näyttää:


Eli kyllä noita ristipistotapaamisia saa vielä jokunen olla, ennen kuin tämä on valmis. Tai sitten pitää alkaa kotonakin pistelemään. ;) Mitähän tekisin tähän seuraavaksi: tuon tekstin alareunaan vai alkaisinko pistellä ihanaa seimikuvaa ylös? Hmm...

Suloista sunnuntaita! :)

12 kommenttia:

  1. Tuosta kalenterista tulee tosi kaunis! Onko siis niin, että tavallaan kalenterin "luukut" on noita pikkukuvia ja niitä tulee aina joka päivä lisää?

    VastaaPoista
  2. Henna: Juu, just silleen se toimii. :)

    VastaaPoista
  3. No huh, on tuossa kyllä tekemistä, mutta todella kaunis malli on! Miten nuo kuviot muuten ripustetaan itse kalenteriin?

    VastaaPoista
  4. Tiina: Noiden numeroiden kohdalle kiinnitetään helmet (mukana pakkauksessa), sitten kuvioiden taakse ommellaan pieni ripustuslenkki, ja ripustetaan siihen helmeen roikkumaan. Kuviot tehdään plastic canvasille, eli ne voidaan leikata siitä ihan sellaisinaan irti, kun se on sellaista "muovia". :)

    VastaaPoista
  5. Kiva tulee. <3 Mulla ei kyllä riittäis kärsivällisyys tollaseen.

    VastaaPoista
  6. Mie en ollut aiemmin tajunnutkaan miten tuo joulukalenteri sitten toimii. Nyt selveni, kiitos. Mie alottaisin pistelemään seimikuvaa. Ihana siitä tulee!

    VastaaPoista
  7. Toi on niin ihana. Mistä sen ostitkaan? Jos minusta tulee joskus mummi, niin teen kyllä tuollaisen lastenlapsille. Onneksi ei ihan vielä tarvitse aloittaa... Aika vähän olen viime aikoina pistellyt, mutta yksi suunnitelma on työn alla. Aloittelen sen sitten sukkasadon jälkeen.

    VastaaPoista
  8. Tästä tulee kaunis kalenteri. Tämä olis kiva pistellä itsekin. Mutta täksi jouluksi en ainakaan kerkeä. Nuo pienet lapaan on ihania :)

    VastaaPoista
  9. Kyllä se siitä. ;) Ei muuta ku tapaamisia järkkäämään. :)

    VastaaPoista
  10. Tilasin nyt sitten pari kappaletta enkeleitä Kirjokkaasta johon ystävällisesti annoit linkin. Ovat kuitenkin tilaustavaraa, joten muutamaan viikkoon en vielä pääse pistelemään :) Eivät onneksi ole noin suuritöisiä kuin sinun joulukalenterisi!

    VastaaPoista
  11. Kaunis malli ja tosi sissi olet kun tuollaista pistelet :) Nimimerkillä mansikkapöytäliina kymmenettä vuotta kesken...

    VastaaPoista
  12. Oo, on siinä vielä pistelemistä, mutta siitä tulee *upea*!

    Ja tosi nätti tuo punainen paholainenkin, tuo aiemmin esittelemäsi, pehmeämpi sellainen :-)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)