Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 08, 2009

Aisteihin liittyvä meemi :)

Bongasin Tuulan blogista tällaisen meemintapaisen.

1. Pehmeintä maailmassa - Kuopuksen hiukset.
2. Liian makeaa - Makeutetut mehut tai marjat, ihan riippumatta siitä, onko makeutusaineena sokeria vai muuta, en tykkää jos on sotkettu hedelmän tai marjan tai niistä tehdyn mehun makuun mitään "ylimääräistä".
3. Mieluisin ääni - Oman lapsen nauru. :)
4. Järkyttävin haju - En tykkää kauheasti mistään hajuista, mutta ehkä pahin haju on hajuveden, parfyymin tai partaveden löyhkä, samoin kyllä ällöttäviä on kaikki pesuaineiden, kosmetiikkatuotteiden yms. hajusteet, hajustetut deodorantit kuuluu samaan sarjaan. Hajusteellisella pesuaineella pestyt pyykit lemuavat myös ihan kamalalle, ja kun ostan kirpparilta vaatteita, niin kestää monta pesua pestä hajusteettomalla aineella, ennen kuin saa sen vaatteisiin pinttyneen pesuaineiden hajusteen pois. :( Noiden kemikaalien jälkeen ällöttävimmät hajut taitavatkin sitten olla tupakanhaju ja grillauksen haju, yäk! :(
5. Himottavan hyvää - Tällä hetkellä ainakin eniten houkuttelevat tuoreet marjat sellaisenaan, ilman mitään lisukkeita tai sotkettuna mihinkään piirakoihin tai kermoihin. Vadelmia, mustikoita, viinimarjoja, karviaisia, puolukoita jne. voisin popsia tuoreeltaan ihan loputtomiin. :)
6. Tuoksuu hyvälle - Sade. :)
7. Oudoin hajumieltymykseni - Omat pierut. ;)
8. Lapsuuden hajumuisto - Näin kun päästiin aiheeseen, niin tuli mieleen heti kesäiset mansikanhajuiset suolistokaasut. ;)
9. Kutittaa - Pölyt nenässä.
10. Riipii korvia - Huonosti tehty tai tuotettu musiikki, sellainen missä ei ole oikein ideaa. Oikeastaan se ei niinkään revi korvia, vaan koko sielua, koska reagoin musiikkiin aina niin voimakkaasti.
11. Etova maku - Tuore selleri ja grillauskastike tuli mieleen ensimmäisenä, koska viikko sitten tilasin kahvilassa salaatin, jossa sattui tietämättäni olemaan molempia, ja teki todella tiukkaa saada se salaatti alas! Kermavaahto on myös aika ällöttävän makuista...
12. Pelottava ääni - En oikeastaan pelkää mitään ääniä. Tai no jos kuulen koiran haukuntaa suhteellisen lähellä, niin se pelottaa, koska pelkään koiria!
13. Kylmää vai kuumaa - Kylmää, kiitos!
14. Iljettää koskea - Ruokaa laittaessa esim. raaka liha tai kala, tai sitten leipoessa taikina, jota pitäisi vaivata käsin. Multaan ja hiekkaan on myös ällöttävä työntää sormensa.
15. Tuntuu hyvältä kädessä - Puikot ja lankaa. :)

4 kommenttia:

 1. Otan mukaani tuon meemin:) Käyppä kurkkaamassa

  VastaaPoista
 2. Koko viikon kuulumiset kävin lukemassa. Onnea täti!
  Minulla taitaa tänä iltana päästä puikoille, jotain pientä pienelle tytölle.

  Teillä on ollut selvästi hyvä viikko.

  VastaaPoista
 3. Olen ihan täsmälleen samaa mieltä noista kamalista hajuista. Juuri tänään sain pääni kipeäksi kulkemalla Stockmannilla hajuvesiosaston läpi (suuri virhe!). Yäk. Ja onnea tätiydestä :) Ja kiitos tietenkin luuttukehuista.

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä tädille täältäkin! :) Minä jouduin kerran toimistossa sytyttämään tuoksutuikun (vaikka työkaverit eivät kestä tuoksuja), koska erään-nimeltä-mainitsemattoman jälkeen jäi niin kammottava partaveden (?) löyhkä, että olisin oksentanut muuten... :P

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)