Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Kiitos! :)

Ensinnäkin ihan mahdottomasti kiitoksia teille, jotka jaksatte kannustaa, vaikka täällä väännetäänkin mörvelöitä! :) Teidän kommenttinne valavat vielä uskoa siihen, että saan pelastettua tuon kirjekuorentekeleeni, ja jos en saa pelastettua, niin lähetän sitten tuon mörvelön. Jospa ne tuomarit vaikka päättäisivät antaa jonkun ylimääräisen "Tuo Raukka Sentään On Edes Vähän Yrittänyt" -säälipalkinnon, vaikka lankatokan. ;) Ja Lennuhan mainitsi lauantaina ristipistotapaamisessa, että kilpailuun on saapunut niin ihania kirjekuoria, ettei niistä millään osaa valita sitä parasta. Että jos taso on kova, niin pitäähän sinne yksi mörvelö lähettää, että voivat tuomarit sitten edes yhdestä kuoresta todeta, että no tuota ei ainakaan äänestetä. ;)

No mutta Annehan se sitten piristi päivääni tällaisella palkinnolla:


Here's what to do/Siis tee näin:

1. Copy the logo of the Kreativ Blogger Award in to your blog / Kopioi Kreativ Blogger palkintologo blogiisi

2. Make a link to the person's blog who nominated you / Tee linkki hänen blogiinsa keltä tunnustuksen sait

3. Nominate 8 other blogs / Anna tunnustusta 8:lle muulle blogille

4. Add their links to your blog / Lisää blogiisi linkit heidän blogeihinsa

5. Leave a comment on the blogs, that they have been awarded / Jätä heidän blogeihinsa kommentti, että tietävät saaneensa tunnustusta.

These are the 8 blogs I'm nominating for the Award / Näille 8:lle blogille minä annoin tunnustusta:

Olisin halunnut antaa tunnustuksen tietysti samoille blogeille kuin Annekin, mutta päätin tällä kertaa valita eri blogit, ja valinta kohdistui näihin. Ja kuten olen ennenkin sanonut, kaikki seuraamani 150+ blogia ovat jokainen omalla tavallaan hienoja, joten palkinnot kuuluisivat aina ihan kaikille. On vähän epäreilua valita vain muutama, mutta tänään olin nyt sillä tuulella, että halusin laittaa tämän eteenpäin ihan sääntöjen mukaan. Palkinnot lähtivät sillä tyylillä, etten kauheasti miettinyt, vaan kahdeksan ensimmäistä blogia, jotka tulivat mieleen, pääsivät osallisiksi palkinnonjakoon. :) Olkaa hyvät ja kiitos Annelle päiväni piristyksestä! :)

7 kommenttia:

 1. Voi,Kiitos Sinulle ihana Ystäväiseni! Laitan sen blogiini,kun seuraavan kerran päivitän.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti tunnustuksesta! :) Ihana että blogista tykätään :))

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kirjekuoripistelyyn! En uskokaan ettetkö onnistu noiden aiempien tuotosten perusteella. Hyvä siitä tulee, usko pois!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, yllätyin ihan tunnustuksestasi! Kruunasi muutenkin aurinkoisen päiväni :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon tunnustuksesta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta tunnustuksesta! Tällaista en olekaan koskaan saanut! :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)