Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Ystävänpäivänä

Lämmin kiitos kaikille kehuista neuletakin osalta! :) Neuletakki on tälläkin hetkellä päälläni ja lämmittää kovasti, melkein liikaakin. :)

Sitä Kaarna-lankaahan sitten jäi "jonkin verran" yli, siis hiukan kolmatta kerää, joten pitihän ne "jämälangat" johonkin käyttää:

Kaulahuivi
Tehty ajalla: 11.-14.2.2009
Malli: "Oma pää" = ainaoikeaa, 20 s/krs, neulotaan kunnes lanka loppuu :)
Lanka: Novita Kaarna beige (863)
Langankulutus: 222 g
Puikot: 8 mm
Koko: n. 17,5 x 185 cm
Muuta: "Jämälankatyö", aivoton neule

Näin ystävänpäivän kunniaksi asettelin huivin oikein sydämen muotoon kuvaan. :) Sellainen suorakaide se kummiskin on, niin kuin kaulahuivit yleensä tapaavat olla. Tämäkin on tosi lämmin, olenkin kaivannut vähän paksumpaa kaulaliinaa itselleni. :)

Hamsterisaldokin eikun vaan kasvaa... :)

Meillä ei ystävänpäivää ole isommin vietetty, niin kun ei nyt tavata muitakaan "juhlia" huomioida. Hassua, että yleensä pitää olla joku erityinen päivä ystäville, kun eikös kaikki päivät ole ystävänpäiviä? :) Jokusen tekstarin lähetin ystävänpäivän tiimoilta ja saman verran taisin saada itsekin tekstareita, mutta onneksi minun lähipiirini ei ole lähtenyt korttihömpötykseen mukaan. ;) No, yhden kortin lähetin ja myös sain Oupsin ystävänpäiväkorttivaihdon tiimoilta, että sen verran minäkin vähän hömpsähdin tänä vuonna. ;) Niin, ja tietysti sain tosi herttaisen askarrellun vaaleanpunaisen sydämen esikoiseltani. :)

Joka tapauksessa on ihanaa, että on ystäviä ympärillä, ihan vuoden jokaisena päivänä! :) Kiitos kaikille ystävilleni olemassaolostanne, ja kiitos myös teille mukaville blogiystäville! Hyvää ystävänpäivää tänään, huomenna, ylihuomenna... jne.! :)

10 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää! Ahkerana olet ollut, niin nopeaa tahtia töitä valmistuu.

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää!:)
  Olet kyllä ollut ahkera.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää sinulle tänään ja joka päivä.

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystävänpäivää sinulle joka päivä! ;)
  Meillä sitä aina juhlitaan ystävänpäivänä, on nääs mieheni syntymäpäivä! ;D

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivän iltaa!!!

  VastaaPoista
 7. Hyvää Ystävänpäivää tänään ja tästä eteenkinpäin :)!
  Komea lopputulos tuosta villatakista ja todellakin; Loppu hyvin, kaikki hyvin!

  Minä kun oon ajatellut, että Kaarna on aika kurja lanka, mutta varmaan yhdessä Isoveljen kanssa se käyttäytyy paljon paremmin. On varmaan parempi neulottavakin, joten pitääpä muistaa tuo yhdistelmä!!

  VastaaPoista
 8. Leppoisaa sunnuntaita sinulle, kiitos blogiystävyydestä :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)