Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Ristipistovaraston kasvua

Tässä parisen päivää sitten esittelin täällä ristipistovarastoani, eli lähinnä työn alla olevia ja aloittamattomia ristipistomalleja ja -pakkausia, mitä minulta löytyy. Nyt varasto sai uuden asukkaan, tai tämä on tietysti jo viime vuoden puolella tilattu, mutta sain sen käsiini vasta tänään. Kiitos Ritva-ystävälle, kun otti Sew and so:n kimppatilaukseen mukaan! :)


Tämmöistä tuli sitten tilattua. :) On ollut pitkään toivelistallani odottamassa, ja nyt se on sitten oma. Aloittamattomien ristipistotöiden lista senkun siis vain kasvaa. Positiivisena yllärinä huomasin, että tässä on suomenkieliset ohjeet! :) Paitsi että eipä ristipistoihin nyt ohjeita tarvita, kunhan on se mallipiirros. :) On tässä selvitty näemmä ranskankielisistä ohjeistakin ihan vain arvaamalla. :D

Vieläkään ei ole tullut erästä pakettia, jonka tilasin ihan EU-maasta aika kauan sitten... huomenna tulee kuukausi tuosta tilauksesta! No, se itse asiassa lähti postiin vasta viime maanantaina, mutta aika kauan kestää kyllä tässä välillä. Toivon kovasti, että se vielä tällä viikolla tulisi!

Tänään bussipysäkillä katokseen kiinnitetty mainos sai tietysti neulojan suupielet korviin:


Kuvasta ei saa ainakaan pienennettynä selvää, mutta mainosjulisteessa on tosiaan kuva Jussi-paidan rinnuksesta, neulottuna tietysti. On muutama silmänpakokin näkyvissä. ;) Kuva mainostaa jotain Duudsoneita Subilla, meillä kun ei telkkari näy, niin ei ole käsitystäkään, mistä on kysymys, mutta mainos herätti kyllä huomiota! :)

Arkeen on meidän perheessä palattu pyhien jälkeen, ja ainakin tänään on riittänyt tohinaa. Käytin kuopusta valokuvaamossa, ja niin oli poika iloisella tuulella, että jo vartin jälkeen kuvaaja sanoi, että tässä on ihan varmasti jo se tarvittavat 30-40 hyvää otosta kamerassa, mutta kun on niin mukava kuvattava, niin otetaan vielä muutama... ;) Esikoista käytettiin aikanaan 1-vuotiskuvassa muualla, kun asuttiinkin eri puolella Suomea, ja silloin ei saatu vilkasta poikaa pysymään yhtään aloillaan, ja lopulta oli tasan kolme hymykuvaa ja kaikki muut sellaisia, että oltiin tohkeissaan johonkin suuntaan lähdössä. Kuopus selvästikin rakastaa poseeraamista, istui vain aloillaan pyydetyssä asennossa ja hymyili. :)

Hymyä itse kullekin tähän päivään! :)

7 kommenttia:

 1. Televisiossa on käynnissä aikamoinen Duudsons-mainoskampanja.
  http://www.sub.fi/duudsonit/
  http://www.extremeduudsonit.com/

  VastaaPoista
 2. Voihan duudsonit! Mää en käsitä miten niitten annetaan kulkea vapaalla jalalla. t. Päivi

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä vain! ;)
  Itse sain vinkin amerikkalaisen Vickin blogista. Siellä oli myös tuo eka kappale.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pakkaspäivää on vietetty...töissä: eka päivä tuon kahden kuukauden loman jälkeen... kaipa se siitä alkaa mennä...
  Onneksi saa töiden jälkeen kotiin hypistelemään ihania lankoja!!! palapelimallia EN kyllä SAA aloittaa ennen kuin kolme vanhaa isompaa työtä on valmiina!

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa bloggeriin, poikennut olen jo muutaman kerran täällä, vaan puumerkkiä ei ole tullut laitettua :)
  Hieno on mainos, tuosta salmiakkilogosto olen aina tykännyt, mutta tuota ohjelmaa- Duutsonit en kyllä siedä, en sitten ollenkaan!

  VastaaPoista
 6. mää niin ootan että duudsonien uus kausi alkaa, on ne vaan niin parhaita. :) etelä-pohojalaisiahan ne on, siks tuo jussikuosi. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)