Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Ristipistojuttuja

Teen tai oikeastaan olen jo tehnyt Picasa-verkkoalbumiin kansion ristipistomalleista ja -pakkauksista, jotka ovat joko tekeillä tai aloittamatta. Joten ajattelin tässä samalla läväyttää tänne blogin puolellekin kuvat kaikesta mahdollisesta, koska niitä kuvia kuitenkin tänne siirtelen. Tämän siis olen tehnyt kyllä jo ennen kuin tämä blogi avattiin, ja tämäkin kirjoitus on silloin ajastuksella tehty ja myöhemmin vähän täydennelty. :)

Aloitettuna on tällä hetkellä nämä:


Vervacon ihana työ, jolla kokoa riittää. En tiedä tämän nimeä, mutta nimitän tätä vaikkapa Venuspatsaaksi, koska tässä on tuo patsas aika hallitsevassa osassa. Tämähän edistyi kivasti joulukuun viimeisinä päivinä, ja on nyt toistaiseksi jäähyllä.


Esikoisen 1-vuotiskuva on edelleen tekeillä, ollut jo kohta pari vuotta. Tämäkin edistyi joulukuussa huimasti, ja tarkoitus olisi tehdä tämän vuoden aikana valmiiksi, jotta pääsisi tekemään kuopuksesta samanlaista... (kuopuksen 1-vuotiskuva otetaan tulevalla viikolla)


Tällä työllä osallistun Ristipistoilijoitten SAL 2009:ään, aiheena tänäkin vuonna Vuodenajat. Kyseessä siis Couleur d'Etoilen vuodenaikaenkelit. Tekeillä nyt tuo talvi.


Ja SALia lisää, eli tätä Dimensionsin joulukalenteria ajattelin tehdä JouluSAL 2009:ään. Todennäköisesti teen SALina noita joulukalenterin 25 hahmoa, ja muuten yritän pistellä kalenterin tänä vuonna valmiiksi.


Tämä on periaatteessa aloitettu pakkaus, vaikkei olekaan nyt työn alla tästä mitään. Eli tämä on Margarethalta tullut joulukorttipakkaus. Nämä on jo kertaalleen kaikki tehty, mutta korttipohjia ja lankoja on vielä kahteen korttiin.

Sitten noita ihan aloittamattomia pakkauksia:


Lanarten kaksi enkelipakkausta.


Janlynnin joulukoristeet. Missähän mielentilassa oon nämä oikein tilannut... ei vois vähempää kiinnostaa. ;) Ja oon näille vielä hankkinut sellaiset pyöreät flexikehyksetkin, siis 12 kpl, eli kai tää on pakko joskus tehdä pois...


Ja vielä yksi jouluinen kitti Margarethalta. Sai joskus halvalla, niin tilasin...


Tämän työn takia liityin Margarethan käsityökerhoon, kun tämä oli kuukauden kerhotyönä. Enpäs ole muita kerhotöitä sieltä sitten tilannutkaan. Tämä on ihana! :)


Toinen samantyyppinen, eli Music is Harmony.


Vähän pienempi kitti, tämän pistelisi varmaan illassa. :)


Mill Hillin Heather Angel.


Mark&Kattenssin enkelitaulu, tässä on kehyksetkin matkassa.


Ja sitten näitä Perminin ihania eläintauluja, eli tässä Hanhet.


Metsäpolku.


Maalaisidylli.


Kanala. Vielä kun saisin sen samantyylisen sorsataulun mallin, lienee ollut joskus Margarethalla vuosituhannen vaihteessa myynnissä.


Cross Stitcherin kylkiäisenä tullut kukkakitti. Kukahan tämänkin tekisi ja kenelle...? ;)


Toinen Cross Stitcherin kylkiäinen. Tälle tietäisin vastaanottajan, mutta odottelen, että saan hyvän syyn tehdä tämän... ;)


Yksi kanavatyökin löytyy...

Ja vielä aloittamattomia malleja:


Couleur d'Etoilen Une histoire de Coeur.


Isa Vautierin Marquoir Musical.


Isa Vautierin Les 4 Saisons.


Ellen Maurer-Strohin nallet ammateissa eli ristipistelijä ja viulisti.


Little House Needleworksin Music and Books. Tämäkin olisi kiva pian tehdä. :)


Little House Needleworksin Yesteryear.


Ja vielä Little House Needleworksia eli The Bookshelf.


Kitty Kats A Basket of Dreams.


Janlynnin Nooan arkki. Tämän haluaisin tehdä pian lapsilleni, ennen kuin ovat liian vanhoja... ;)


Stoney Creekin Nooan arkki. Tätä en oikeasti kyllä aio tehdä, mutta sain tämän ja tuon edellisen joskus tilalle, kun erästä tilaamaani Nooan arkki -mallia ei enää ollutkaan. Haluaisiko joku ehkä ostaa tämän minulta? :)


Savoir-Faire Vaillyn vuodenaikasydämet.


Savoir-Faire Vaillyn musiikkisydän.


Sue Hillisin Not Today.


Pieni vihkollinen Afrikka-aiheisia malleja.


Ja pieni vihko musiikkiaiheisia malleja. :)

Pitäisi joskus ottaa kuvia niistä lehtien malleista ja ilmaismalleista, joita olen suunnitellut tekeväni, ja joihin minulla on langat ostettuna, mutta niitä on niin paljon, ettei millään kerkeä... Kun saisi nyt nämäkin joskus tekaistua. :)

Ja elän toiveissa, että tulevalla viikolla tämä kokoelma täydentyy ainakin yhdellä kitillä ja sitten vissiin muutamalla mallilla. *ei muista enää mitä on tilannut...*

Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle! :)

7 kommenttia:

 1. No huh! Sulla ei heti lopu tekeminen kesken =D.

  VastaaPoista
 2. Voi, mahoton, onpas sulla hyvä varasto *virn*

  VastaaPoista
 3. Oho. onpas tekemistä, ei ainakaan tarvii miettiä, että mistähän saisi pohjan, kun on oma varasto noin kattava. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita töitä tekeillä ja odottamassa vuoroaan. Voisin ottaa lähes kaikki itsellenikin! Minä ajattelin laittaa diaesityksenä kulloinkin työn alla olevan tekeleen... Näkee sitten edistymisen tai junnaamisen paikoillaan. Pitää tuumia toimisko idea ja antasko se potkua persuuksille, että tulis tehtyä mitä alottaa...

  VastaaPoista
 5. Tuo 1-vuotiskuva on tosi kiva idea :) Oletko sen teettänyt jossain vai onko sinulla tuo ohjelma itselläsi?

  VastaaPoista
 6. on siinä varaa valita minkä seuraavaks tekis ja voi vaihdella välillä jos siltä tuntuu. :)

  kysyit ullavan ja kaustisen yhteydestä..öö..en osaa sanoo oikein..musta ullava ja kälviä on kuulunu yhteen enempi mitä ullava ja kaustinen. mutta eilen kuitenki luin kokkola-lehdestä että kaustisen ja ullavan seurakunta ois yhtä..

  harmi että oulun ilotulitukse peruttiin. tuuli kokkolassakin aika lailla mutta ei onneks tarvinu perua.

  VastaaPoista
 7. Mukava nähdä tällainen kooste, on sinullakin tekemistä vähäksi aikaa :) Tuo runo tuolla ylhäällä on muuten tosi kiva :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)