Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 31, 2015

Vuoden viimeinen kuukausiraportti

Niin se vain vuoden viimeinenkin kuukausi vilahti huomaamatta. En oikein edes ehtinyt mukaan... Aika paljon ehti kuitenkin kuukaudessa tapahtua, ei kuitenkaan pahemmin käsityörintamalla. Mutta laitetaan nyt tähän kuukausikooste näistä molemmista valmistuneista.Joulukuussa valmistuivat:

  • 13.12. Viulu-ristipistotaulu (ristipistellen)
  • 26.12. Kaarrokeneuletakki (neuloen), langankulutus 360 g

Vaativan laskutoimituksen jälkeen totean, että lankaa kului tässä kuussa todellakin 360 grammaa. :D Lisää lankaa ei tullut, kuten ei koko vuonna. Jes!

Ristipistolankaa kyllä ostin tässä kuussa, se onkin koko vuoden ainoa käsityöostos. Ristipistoilu on jatkunut koko vuoden mukavan tasaiseen tahtiin joka ainoana päivänä, joskin muutamana päivänä tässä kuussa on jäänyt välillä vähän vähemmälle. Elämä on tullut väliin siinäkin asiassa.

Teen vielä koko vuodesta yhteenvedon ja huomenna sitten jotain suunnitelmia tammikuulle ja alkavalle käsityövuodelle.

Mukavaa vuoden viimeistä päivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)