Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 28, 2015

Pitkästä aikaa maratonilla

Osallistuin pitkästä aikaa ristipistomaratoniin. Tarkoitus oli pistellä viiden päivän ajan 23.-27.12. niin paljon kuin ennättää. Itse pistelin suunnilleen saman verran kuin yleensäkin eli yhden äänikirjallisen (70-75 min) päivässä. Jonkin verran extraa tuli toki pisteltyä äänikirjatuokioiden ulkopuolellakin.Ihan ei tämä malli valmistunut, mutta ei puutu paljoa. Täysin valmiiksi tämä tulee vasta ensi vuoden puolella, koska viimeistelen sen samaan työhön toisen ristipistomallin kanssa. Näette siis tämän valmiina vuonna 2016.

6 kommenttia:

 1. Ihastuttavan näköinen malli! Hyvä idea kuunnella äänikirjaa samalla. Olen itse kuunnellut "vain" musiikkia piirtäessä tai käsitöitä tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on jo pitkä perinne, että teen ristipistoja ja kuuntelen äänikirjaa. Kiitos mallin kehuista!

   Poista
 2. Kovasti ihailen ristipistotöitäsi. Kaunis on tämäkin!

  VastaaPoista
 3. Voi että on upea juttu. Ja mikä vauhti, ei ikinä onnistuisi minulta. Ja samalla tulee luettua eli kuunneltua hyvät kirjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita aakkosia on yllättävän nopea pistellä. Ja helppoa myös, kun on vaan yksi lanka käytössä, ei tarvi vaihtaa väriä.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)