Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, lokakuuta 09, 2015

Talvi

Tämän viikon ihanan kirpakat pakkassäät ovat alkaneet jo enteillä talvea. :) Tämä onkin ihan parasta aikaa vuodesta, kun eletään syksyä, mutta toinen lempparivuodenaika talvi ilmoittelee jo hiukan tulostaan. Joskus on vaikeaa päättää, kumpi on ihanampi vuodenaika, syksy vai talvi, joten eikös ole mahtavaa, kun saa nauttia tällä hetkellä parhaat puolet molemmista? :) Vielä on hyvin tarennut polkea pelkässä hameessa ja kalsareissa työmatkat, vaikka jonakin aamuna mittari näytti jopa -8 astetta. Mutta enemmissä vaatteissa tulisi polkiessa hiki! ;) Uintikauttakin ajattelin pikkuhiljaa aloittaa, syyskuussa en ehtinyt joessa kertaakaan pulahtaa, kun aina tuli jotain muuta niille päiville, kun olin ajatellut töistä palatessa rannalla käydä. Mutta ehtii sen uintikauden vielä aloittaa lokakuussakin! :)

Talvi on ollut läsnä myös ristipistelyissä:


Tässä mallissa tuo Hiver-sana (= talvi) ja kaikki isommat ja pienemmät lumihiutaleet olisi pitänyt pistellä valkoisella langalla, mutta eihän se tuosta vaaleasta pohjasta kunnolla erottunut. Vaihdoin siis langan vaaleansiniseen, joka on riittävän vaalea ollakseen lunta, mutta kuitenkin sen verran tummempi kuin valkoinen, että erottuu paremmin kankaasta. Eihän tuo tuosta toki ihan silmille pomppaa, mutta kovin paljon tummemmalla taas ei olisi voinut pistellä, jos on kuitenkin tarkoitus valkoista lunta esittää.


Tämä on nyt viimeinen kerta, kun näette tämän pistelytyön keskeneräisenä. Vielä tulee tuohon alapuolelle toinen talvimaisema - talvihan on niin pitkä ja ihana vuodenaika, että se ansaitsee kaksi kuvaa! - ja sen jälkeen tämäkin pääsee valmiina seinälle. Saa nähdä, onko silloin jo lumi maassa, kun tämä valmistuu! :)

Pienenä mainospalana vielä linkki Huuto.netissä olevaan ristipistokohteeseeni. Huutakaahan pois! :)

Ihanaa, syksyistä viikonloppua! :) Minulla onkin tämän syksyn ensimmäinen työviikonloppu, mikä on tietysti erityisen mukavaa, vaihtelua tavanomaiseen viikkorytmiin. :)

8 kommenttia:

 1. Sieviä on kaikki kuvat, mutta taitaa mullaki olla lempparina syksy ja talvi :) Oma pistely on vielä aika alussa, mutta kohta mulla pitäisi olla vähän enempi aikaa käsitöillekin. Pitäisi todellakin miettiä tietty aika milloin sitä tekee, niin valmistuis varmemmin. Taidankin tänään ottaa sen taas esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun on muitakin kylmien vuodenaikojen ystäviä. :) Mulla on tahtonut olla tiukassa tuo jokailtainen pistelyaika, kun menee yksi ilta viikossa töissä, eikä sen jälkeen ehdi pistellä, kun on seuraavana aamuna taas aamuksi töihinmeno. Sitten on ainakin yhtenä iltana viikossa harrastuksia, joskus toisenakin iltana, ja tänäänkin vielä menin töistä palatessani illaksi konserttiin. Nyt pitäisi alkaa vielä pistelysessio, mutta nukkumaankin olisi tarkoitus mennä ajoissa, kun aamulla klo 6 on herätys... Mutta silti olen onnistunut pistelemään tänä vuonna joka päivä, vaikka välillä muuhun aikaan kuin näin iltasella.

   Poista
 2. Upeita pistelyitä nuo Isa.V.n sydämet !!! Eipä ihme että otit ne projetiksi :) Minäkin tykkään syksystä ja talvesta:) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä voisin pistellä Isan sydämistä vaikka kaikki, minulla löytyy molemmat kirjatkin. Nämä tosin löytyy myös irtomallina ajalta, jolloin ei vielä ollut niitä kirjoja.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, siis tässähän on kaikki neljä vuodenaikaa, talvea tulee lopulliseen versioon kaksi kappaletta...

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)