Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, syyskuuta 19, 2015

Viheriät perussukat

Sukkapuikoilla on ollut jälleen sitä samaista vihreää lankaa, jota täällä on jo aiemminkin nähty.

Perussukat
Tehty ajalla: 9.-18.9.2015
Malli: Perussukat jalkaterän päällisjoustimella
Lanka: Novita Nalle Dylon -värjätty Jungle Green 26 (pohja luonnonvalkoinen 010)
Langankulutus: 107 g
Puikot: 3 mm
Koko: 42
Muuta: Lahjaksi 


Tässä kuvassa on samat sukat, mutta toiselta puolelta kuvattuna. Isäntä ei halunnut tällä kertaa tarjota jalkojaan kuvattaviksi, joten sukat täytyi kuvata ihan vain tälleen lattialla. :)

Tein nämä sukat lahjapakettiin niiden miesten sukkien tilalle, jotka kiikutin viime viikolla SPR:n kautta vastaanottokeskuksiin toimitettavaksi. Tarkennuksena siis, että ne paria postausta aiemmin esittelemäni naisten pitsisukat menevät lahjapakettiin, ei turvapaikanhakijoille, mutta taasen viime keväänä neulomani miesten sukat sinne menivät, kun ne tuntuivat hiukan liian suurilta laitettavaksi lahjapakettiin. Miesten sukillehan on tällä hetkellä vastaanottokeskuksissa tarvettakin. Ja nämä nyt neulomani sukat ovat sitten menossa siihen lahjapakettiin, johon olin niitä keväällä tekemiäni sukkia ajatellut. Tätä vihreää lankaa kun on edelleen jokunen kerä jäljellä, vaikka olen sitä onnistunut mukavasti toki tuhoamaankin, niin en yhtään ihmettele, jos blogini lukijatkin menevät jo sekaisin, että ainako se vain niitä samoja sukkia esittelee. ;) Mutta tässä postauksessa on siis kahdessa kuvassa samat sukat, kun taas edellisessä sukkapostauksessa on yhdessä kuvassa eri sukat kuin aiemmissa kuvissa. Sekavaako, kenties? ;)

Sukkien vihreä väri kyllä on niin metsäinen, että ihan tekee mieli tänäkin viikonloppuna suunnata kulkunsa metsään. :) Joka kyllä ei ole enää ihan niin vihreä, kun ruskan värit ovat sen vallanneet. Luonto on kauneimmillaan juuri nyt, eikös vain? :) Ihanaa viikonlopun jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)