Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, syyskuuta 10, 2015

Luuripussi

Värikästä syyspäivää! :)

Eräälle syksyn synttärisankareista on valmistunut tällainen kännykkäpussi:

Kännypussi
Tehty ajalla: 6.-10.9.2015
Malli: Oma
Lanka: Novita Pikkusisko Dylon-värjätty Madonna Blue 18 + elintarvikeväri sininen ja keltainen (pohja luonnonvalkoinen 010) uudelleenvärjätty happovärillä keltainen -> sammaleenvihreä ja uudelleenvärjätty happovärillä koralli -> murrettu lila
Langankulutus: 21 g
Virkkuukoukku: 3 mm
Koko: n. 8x14 cm
Muuta: Lahjaksi menossa

Tätä värimaailmaahan on täällä blogissani jo nähtykin. On siis sitä "väripadan yllätystä", jota olen koittanut tuhota jo useampaankin lahjaneuleeseen: mustaan ja valkoiseen yhdistettynä olen käyttänyt näitä sekä sukissa, säärystimissä että kämmekkäissä ja nyt näitä riitti vielä kännykkäpussiinkin. Vihreän sain onneksi nyt käytettyä loppuun, mutta lilaa jäi yhä pikkunöttönen.

Värin tarinahan on se, että värjäsin viime syksynä sinisellä Dylonilla tuota Novitan Pikkusiskoa, mutta väri ei ollutkaan mieluinen. Olisinkohan yrittänyt jotain jälkivärjäystä vai miksiköhän siitä tuli sellainen sinertävänharmaa... Koska muistan kyllä värjänneeni ihan kaunista sinistäkin sillä samalla värillä. Tähän soppaan olin vielä kaatanut jotain elintarvikevärien jämiäkin joukkoon, joten ei ihme, jos lopputulos oli vähintäänkin kummallinen. Mutta viime syksyn happovärjäyskurssilla pääsin testaamaan uudelleenvärjäystä, jolloin uitin kummatkin värjäämäni sinertävänharmaat kerät eri liemiin. Langan pohja kun oli mitä oli, niin lopputuloksista tuli tällaisia murrettuja sävyjä, vaikka samoissa liemissä uineet valkoiset langat olivatkin ihan kaunista kirkkaankeltaista ja korallinpunaista. Näitä olen tosiaan sitten yrittänyt lahjaneuleisiin ujuttaa. :) Vaikka värit eivät olekaan minun suosikkejani, niin mielestäni näistä lahjaksi menevistä tuotoksista on tullut ihan nättejä. Tätä kännypussia somistelin vielä muutamalla napilla, kun sattui löytymään kaapista justiinsa passelin sävyisiä kukkanappeja. :)

Minä olen alkanut jo valmistautua vuoden suurimpaan juhlaan - eli tietysti pääsiäiseen! :) Viime viikonloppuna kuuntelin muistin virkistämiseksi Bachin Johannes-passion ja huomenillalla alan harjoitella sen kuoro-osuuksien alttostemmojen laulamista. Sen parissa taitaa vierähtääkin kiitettävästi seuraavan puolen vuoden vapaa-aika, ja treenitahti vain tiivistyy pääsiäistä lähestyessä. Ensi hiljainen viikko ei tule todellakaan olemaan minulle hiljainen, kun koko viikko menee passiota laulaessa! :) Olen kyllä ihan täpinöissäni, sillä juuri tällaisesta olen vuosikaudet haaveillut. Elämäntilanne vain on ollut näille haaveille esteenä, ja nyt kun tilaisuus tarjoutui, niin totta kai päätin siihen tarttua! Mutta vielä suurempi haaste on edessä pääsiäisen jälkeen, jolloin tavoite asetetaan syksyyn 2017 ja vielä isompaan musiikkiteokseen... :) Tuntuu käsittämättömältä, että voin yhä tuntea näin suurta intohimoa suurinta rakkauttani musiikkia kohtaan, vaikka olen tehnyt musiikkia työkseni jo yli 18 vuotta! En ole selvästikään päässyt siihen leipääntymään, kun virtaa riittää musisoida vielä vapaa-ajallakin... Päinvastoin, tällaiset musiikilliset haasteet ovat oikein hyvää vastapainoa työlle, jossa musisointi on vähemmän haasteellista. ;) Vaikka kyllä minä haastan työssäkin itseäni opettelemaan koko ajan uutta, sillä sen leipääntymisen välttää.

Pääsiäistä erittäin suurella innolla odotellessa toivottelen kaikille ihania syksyisiä päiviä! :) Nautitaan ruskasta, kirpeistä aamuista ja huumaavasta syksyn tuoksusta! :)

6 kommenttia:

 1. Onpa hauska luuripussi. Ja tuo sana on huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Taisin keksiä sanan itse, en muista sitä muualla vielä kuulleeni. :)

   Poista
 2. Ihanat värit tuossa kännykkäpussissa.
  Siunattua pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin! :) Kyllä on oikeasti mahtavaa valmistautua suuren sanoman äärellä näin monta kuukautta, useinhan se valmistautuminen alkaa vasta siinä paastonajan alkaessa. Jospa sitten hiljaisella viikolla en enää liikutu "Ruht wohl" -laulun aikana, kun olen siihen muutamassa kuukaudessa ehtinyt turtua. Vai voiko kauniiseen musiikkiin koskaan turtua? :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)