Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 27, 2015

Penaali

Syksyä odotellessani tekaisin myös tällaisen:

Musical ABC / MARI / Penaali
Tehty ajalla: 22.-26.5.2015
Malli: Cross Stitcher 2/2008: Musical ABC
Kangas: 14 ct punainen aida
Langat: DMC Blanc, 310, 318, 349, 415, 434, 704, 801, 3852
Pistot: Risti-, 3/4- ja jälkipistoja
Koko: 63x17 pistoa, n. 11,5x3 cm / Penaalin koko 22x15 cm
Viimeistely: Penaaliksi
Muuta: Penaalin kangas itse aurinkovärjätty, vuori sinistä vakokangasta 


Kirjaimet nappasin vanhasta Cross Stitcher -lehdestä. Musiikkiaakkoset tietenkin. :) Muuten käytin samoja värejä kuin mallissa, mutta mallin kirjaimet oli pistelty sinisellä, ja itse vaihdoin vihreään.


Toisella puolen penaalia on ihan vain kangasta ilman ristipistoa. Kankaan olen itse värjännyt aurinkovärjäyksellä pari vuotta sitten värjäyskurssilla.


Penaalin sisus on yllättäen sininen, koska tuo kangas sattui vain olemaan sopivan tukevaa vuorikankaaksi, ettei ole ihan pelkkä lerpake. Vetoketju taitaa olla kolmas elämäni aikana ompelemani vetoketju. Penaalin koko määräytyi ihan tuon vetoketjun pituuden mukaan, joskus olen tuon jostain kirpparilta ostanut.


Penaali sopii hyvin yhteen kalenterini kanssa, koska molemmissa olen käyttänyt samaa kangasta. :)

Nämä odottavat nyt kanssani syksyn tuloa! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana penaali ja pistelyt. On todella kiva odotella syksyä, sillä nopeasti se tulee, sillä meidän kesän odottajien puheissakin syksy vilahtelee jo usein. Vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minulla on nyt entistäkin suurempi syy syksyn odotukseen, sillä kalenteri ja penaali pääsevät silloin käyttöön. :) Kesä varmaan vilahtaa nopeasti ohi, jos tohinaa riittää samaan malliin kuin tässä viime päivinä. Tuntuu, ettei istahtaa ehdi, tämänkin postauksen kirjoitin tosi pikaisesti, kuvat olivat jo eilen otettuina, muttei ehtinyt silloin ajatellakaan päivittämistä. Mutta hyvä vain, että on puuhaa - vierivä kivi ei sammaloidu. :)

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)