Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Viikon pistot: Merimaisema (2. viikko)

Merimaiseman äärellä on viivähdetty nyt jo kaksi viikkoa, tässä tulos:


Itse meri on edelleenkin vähän piilosilla. Ehkä tämä on vähän samanlainen merimaisema kuin täällä meidän kotonakin: asunnostamme on merinäköala, jos vain osaa katsoa oikeaan suuntaan, ja olisi vieläkin parempi yhteys merelle, jollei noita muita kerrostaloja olisi edessä! :D Ja kun lähtee kävelemään tuonne rantaan päin, niin aika pitkään siinä on samanlaista kumpuilevaa näköestettä meren edessä kuin tässä kuvassakin. Mutta ihan niin kuin meidänkin rannassa meri viimein löytyy kukkuloiden takaa, niin se tulee joskus esiin myös tästä ristipistosta, kun vaan jaksaa pistellä. Ehkä jo ensi viikolla...

Merellistä ja mehevää maanantai-illan jatkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Olen siristellyt silmiä ja koettanut hahmottaa syntyvää maisemaa, vaan vaikea on vielä tosiaan löytää kuvasta vettä... Tulisiko sitä tuonne järviruokojen taakse? Ja olisiko taivaalle "piirtymässä" meren yllä kirkuvia lokkeja tai tiiroja...? Meren rannalla kasvaneena melkein haistan meriveden tuoksun ja tunnen raikkaan tuulen ja pärskeet... ;-)
  Iloa pistelyyn!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Aika näyttää, minne se meri tähän tupsahtaa.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)