Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, tammikuuta 06, 2014

Kortteja

Olen ennenkin täällä maininnut, etten ole mikään erityisen innokas askartelija. Synttäri- ja muut onnittelukortit teen kuitenkin nykyisin mieluiten itse, vaikka en korttien lähettämistä harrastakaan muuten kuin siinä tapauksessa, että laitan lahjankin. Käytännössä tarkoittaa pyöreitä synttäreitä, valmistumisia, häitä jne.

Saatan joskus tehdä kuukausiakin etukäteen kortteja, kun tiedän jonkun merkkipäivän olevan tulossa. Tässä yhteiskuvassa muutama kortti, jonka tein viime vuoden aikana:


Kuva on otettu joskus syyskuussa, mutta kaksi kolmesta kortista askartelin jo viime keväänä tai peräti kevättalvella. Vasemmanpuoleinen kortti meni lokakuussa 65-vuotiaalle, oikeanpuoleinen kortti joulukuussa ikätoverilleni ja keskimmäisen annoin eilen 70-vuotiaalle. Kortit ovat perin yksinkertaisia, kuten tekijänsäkin, en tykkää isommista krumeluureista. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja! Tuollaisista yksinkertaisista tykkään itsekin.


  Edelliseen postaukseen viitaten. Ainakin minusta on mukavaa lukea ajatuksiasi. Löydän niistä paljon omaa ajatusmaailmaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiva, kun viihdyt täällä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, että "oikea askartelijakin" näistä tykkää. :)

   Poista
 3. Kauniita kortteja. Tuo olisikin hyvä juttu käydä syntymäpäiväkirja läpi ja katsoa kelle tarttee tehdä kortti.
  Nyt ainakin yksi 80 kortti 13.1, pitäisi olla valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minä ainakin yritän tehdä, että mietin hyvissä ajoin lähestyvät pyöreät ja mahdolliset puolipyöreät synttärit, joita haluan lahjoa. Tietysti sitten on niitä synttäreitä, jotka tulevat "joka vuosi", eli lapset ja kummilapset, nekin täytyy koittaa hyvissä ajoin muistaa, vaikken kyllä enää isommille kummilapsille ole kuin tekstarionnittelut laittanut synttäreinä, mutta heillä sitten on näitä muita juhlia riittänyt, valmistujaisia yms. Kun hyvissä ajoin tiedostaa lähestyvät juhlat, niin jää aikaa sille ideoinnillekin, voi tehdä kortin ja lahjan heti, kun ajatus pälkähtää päähän. Yleensä kiireessä ei synny minkäänlaista ideaa... ;)

   Poista
 4. Kauniita kortteja! Minä askartelen mielelläni,mutta aloittaminen on hankalaa ;) Jokseenkin tästä syystä viime vuoden joulukortit oli ihan kaupasta ostettuja,mutta jos tänä vuonna yrittäisi muutaman synttärikortin väsätä :) Ja onnittelut 8-vuotiaalla blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan se askarteleminenkin ihan kivaa puuhaa, jos vaan olisi niitä ideoita. :) Toisaalta siitä tulee aina sotkua ja kädet on liimassa, siksi ei ole ihan lempipuuhaani. Kiitos onnitteluista!

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)