Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 05, 2014

Synttäreitä

Muutaman päivän sisään mahtuu melkoinen synttäreiden putki. Tämä blogikirjoitus tulee ajastuksella, sillä paraikaa olemme viettämässä kaksia synttäreitä: eilen 90-vuotispäiviä, tänään 70-vuotispäiviä. Ensi viikolla perheessämme on 6-vuotissynttärit.

Tässä synttäriputkessa meinasin melkein unohtaa blogisynttärit! :) Tänään tulee kuluneeksi kahdeksan vuotta, kun aloitin bloggaamisen vanhassa blogissani Vuodatuksen puolella. Viisi vuotta olen ollut jo täällä Bloggerissa. Lämmin kiitos näistä vuosista teille lukijoilleni! :)


Löysin kerran vahingossa jonkin Vauva-lehden keskustelupalstan, jossa kyseltiin vinkkejä surkeista blogeista. Siellähän oli minunkin blogini mainittuna, koska täällä on "ihan järkyttävän pitkiä tekstejä, kamalia väriyhdistelmiä, erikoisia käsitöitä eikä minkäänlaista tyylitajua". :D Nauroin ihan kippurassa tuolle keskustelulle monta päivää, koska paremmin en osaisi itsekään tätä blogiani kuvailla! :D

Viime vuonna lisäsin tuonne tekstien alareunaan mahdollisuuden rastittaa "pikakommentin". Enimmäkseen rastitetaan kohtia "hauska" ja "kiinnostava", joskus myös se "ärsyttävä" - jälkimmäinen useimmiten silloin, kun olen laittanut blogiin jotain omasta mielestäni ihan mahdottoman hauskaa. ;) Mutta eipä ole montaa kertaa tainnut kukaan olla sitä mieltä, että blogitekstini on "tylsä". Ja se on hyvä se - riemua ja vihaa saa tuntea, mutta tylsä en halua olla! :)

Tahdon blogini olevan positiivinen ja hyväntuulinen - sellainenhan olen itsekin. :) Vaikka tuleehan tänne kirjoiteltua ja pohdiskeltua välillä vähän syvällisemmin ja vakavammin. Toivon kuitenkin teidän jokaisen täällä viihtyvän - varmasti myös te blogistani ärsyyntyvät tai kauhistuvat ihan vähän salaa tykkäätte blogistani, koska jaksatte tulla tänne aina uudelleen. ;)


Vielä kerran teille jokaiselle: KIITOS! :)

30 kommenttia:

 1. Onnea 8-vuotiaalle blogille ja sen pitäjälle etenkin.
  Näin se on, yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.
  Jaksamista synttäriputkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on kyllä mukavaa, että on näinkin paljon teitä, jotka täällä jaksatte vierailla! :)

   Poista
 2. Onnea synttäreiden johdosta! Vähän hassua, että joku on oikein jaksanut kertoa, että blogisi on huono, kun kumminkin että on noihin mielipiteisiin päässyt, on tarvinnut kyllä seurata sitä hyvän aikaa! :-D Enpä tiedä, ainakin mun koneella on semmoinen nappula, että kun siitä painaa, niin pääsee jollekin toiselle sivulle, jos ei tykkää.... Ihanaa kun jaksat tätä blogia pitää! Seuraan kovin montaa käsityöblogia nimenomaan inspiroituakseni itse, ja monesti se inspiraatio tulee juuri esim. jostain sellaisesta väriyhdistelmästä, jota en itse olisi ajatellut, tai jostain muusta, joka itse asiassa ei ole just täysin mun mieleeni, mutta siitä se ajatus sitten lähtee... tiedät kyllä, ymmärtääkseni itsekin kykenet näkemään esim. käsityöohjeen taakse, että millainen tuostakin tulisi, jos vaihtaisin siihen toisenlaiset värit ja jatkaisin vähän helmaa pidemmäksi jne. Levollista sunnuntaipäivää myös, ja hienoja synttäreitä pikkumiehellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen minäkin joskus ihmetellyt, miksi lukea sellaista blogia, josta ei tykkää. Toisaalta kauniiden käsitöiden perässä voi lukea sellaistakin blogia, joka ei ihan osu yksiin oman maun kanssa. Kaikki blogit ovat omalla tavallaan hyviä, ja löytävät lukijakuntansa. Sunnuntai ei ole ollu kovin levollinen, mutta nyt on vaihdettu jo juhlamekko pois. :)

   Poista
 3. Onnea kaikkien synttäreiden johdosta. Voi olikohan minunkin blogini päässyt siihen samaan. Minulla kun on suurta tekstiä.
  Mutta monelta huononäköiseltä olen saanut siitä kiitokset. Mutta vauvalehdessä sekin saattaa ärsyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei siinä keskustelussa muistaakseni ollut muita käsityöblogeja, ja muutenkin taisi olla lyhyt ketju. :) Huvittaa vaan, että tuollaisenkin keskustelun joku haluaa aloittaa - eikös olisi parempi listata hyviä blogeja, sinne kyllä sinäkin pääsisit! :)

   Poista
 4. Onnittelut 8-vuotiaalle blogille ja sen emolle! Hyvältä vaikuttaa, kun aiot jatkaa entiseen malliin tuollaisista puheista huolimatta. Jokainenhan saa tietenkin olla mitä mieltä haluaa, mutta taitaa sinulla olla enemmän niitä, jotka viihtyvät luonasi ja tulevat tänne toistuvasti. Minäkin seurannut blogejasi luullakseni ainakin vuodesta 2008 alkaen, koska muistan kuopuksesi vauvana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, siis mua ei hetkauta mihinkään suuntaan tuollaiset, pikemminkin naurattaa. :) Kiva, kun sinäkin olet täällä näin pitkään vieraillut. Aika moni muistaa myös nähneensä ihan livenä kuopuksen vauvana, hän kun kulki silloin myös neuletapaamisissa!

   Poista
  2. Olen minä nähnyt molemmat poikasi ihan livenäkin. :) Olivat kerran neuletapaamisessa Ainolan puistossa. Kuopuksesi taisi olla silloin parivuotias tai jotain sellaista.

   Poista
 5. Ihan tosissaanko oli tuollaista kirjoitettu. Kaikkea kanssa, mikä pakko lukea, jos ei miellytä. Mutta taitaa tuo Vauva-lehden keskustelupalsta olla sellainen, että siellä ei käytännössä oo mitään tasoa olemassakaan, ainakin joissakin aihepiireissä.

  Onnittelut blogille ja kaikille muillekin synttärisankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on jo 3/4 tästä putkesta takana, jos nyt blogisynttäreitä voi edes laskea mukaan. ;)

   Vauva-lehden keskustelupalstahan on lähinnä viihdepalsta, mää käyn siellä ainakin silloin, kun haluan nauraa muiden hölmöille keskusteluille. Tosin löytyy sitä parempaakin huvia. :)

   Poista
 6. Onnittelut blogi-synttäreille. Kyllä tässä sun blogissa on kaikkea kivaa inspiraatiota ja hyviä tiivistelmiä ja kaikkea mahdollista ja todellakaan tämä blogi ei ainakaan ole tylsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on kyllä harvoin täällä mitään kovin "tiiviisti" ilmaistuna... Mutta kiva, että täällä viihdytään! :)

   Poista
 7. Onnittelut blogille! Mä en ymmärrä, miksi jollain on tarvetta moittia jonkun blogia. Näitä on niin paljon, että ellei yksi kiinnosta, voi sen ohi hypätä ja lukea jotain muuta. Minusta sinun blogissasi on ihanan paljon käsitöitä ja silti mukavasti kerrontaa myös teidän perheestänne ja lasten elämästä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, täällä on vähän kaikenlaista... Kun tätä vaan on niin kiva päivittää! :) Kiva, kun käyt lukemassa!

   Poista
 8. Minäkin vietän tänään synttäreitä, täytän tosin 19 vuotta enemmän kun blogisi :D Onnea blogille :)
  Ja kiitos sinulle, tykkään kun kirjoitat niin positiivisesti ja huumorilla, mutta väläytät myös niitä kurjempia juttuja, ja saat niistäkin positiivista energiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle sanoistasi - ja onnittelut synttäreiden johdosta! :)

   Poista
 9. Sie ootkin jo vanha konkari bloggajana, onnea näistä monista vuosistasi.
  Miusta sie kirjoitat mielenkiitoisesti, työsi ovat tosi taidolla tehtyjä, kauniita ja monetkin tosi vaativia tekotavaoiltaan.
  Kiitos Mari:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun olen saanut sinuun tutustua blogien kautta! :)

   Poista
 10. Paljon oneea blogille ja sen pitäjälle!!
  Oma bloginikin täyttää 8-vuotta näinä päivinä.Siis se vuodatuksen puolella aloitettu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja onnea sinunkin blogiurasi synttäreille, aloiteltiin silloin aikanaan melko samanaikaisesti, muistan kyllä. :)

   Poista
 11. Onnea kaikille synttärisankareille, blogi mukaan lukien:) Täytyykin joskus käydä Vauva-lehden keskustelupalstalla, vaikkei itse lehti kovin ajankohtainen itselle ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No, ei se keskustelupalsta mikään välttämättömyys ole käydä tsekkaamassa, lähinnähän se on sellainen nimettömien loanheittopaikka. Mutta hupinsa kullakin. :)

   Poista
 12. Jopas noita vuosia onkin kertynyt. Onnea vain blogin vuosipäivänä :)
  Taidokkaita töitäsi sekä mukavan letkeitä kirjoituksiasi on ilo katsella ja lukea. Jatka vain samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kun käyt täällä! :)

   Poista
 13. Onnea synttäreistä (kaikista!)! Sun blogi kyllä saa aina hymyilemään ja nauramaankin, hyvässä mielessä siis! Oot niin valtavan positiivinen että tällanen perus-pessimisti luonne piristyy väkisinkin ja ihailee! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, jos saan hymyn lukijoiden huulille, itsekin näitä tekstejä kirjottaessani ja kommentteja lukiessani yleensä hymyilen, niin juuri nytkin. :)

   Poista
 14. Onnea blogille! Syksyllä "meillä" vietetään 8-vuotispäiviä. :)

  VastaaPoista
 15. Onnea blogille! Syksyllä "meillä" vietetään 8-vuotispäiviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ollaan siis melkein "samanikäisiä". :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)