Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, joulukuuta 30, 2013

Luultavimmin vuoden viimeinen

Vuoden todennäköisesti viimeinen käsityö on etiopianuttu, mutta näiden tekeminen tulee jatkumaan varmasti myös ensi vuonna.

Etiopianuttu
Tehty ajalla: 28.-29.12.2013
Lanka: Novita Nalle Luontopolku kaarna (869), Novita Wool ruskea (695)
Langankulutus: 73 g
Puikot: 3 mm
Koko: Vauva
Muuta: Etiopiaan


Tästä nutusta tuli tällä kertaa vähän tummempi kuin edellisistä, maastoutuu hyvin tummaihoisen vauvan ihonväriin. :) Vaikka jämälankaprojektista on kyse, niin tällä kertaa kumpikaan käyttämistäni langoista ei vielä loppunut, mutta yhdistän seuraavassa nutussa tuota moniväristä ruskeankirjavaa sitten johonkin toiseen yksiväriseen. Ja eiköhän tuo tummanruskeakin jostain nutusta vielä raitapaikan löydä. :)

Varmastikin laitan vielä uuden nutun puikoilleni tämän vuoden puolella, mutta kun tänne blogiin pitäisi vielä laitella sekä joulukuun että koko vuoden raportteja, niin mahtaako jäädä niin paljon enää käsityöaikaa, että ehtisi valmistua. Tuskinpa, sillä tänä vuonna olisi vielä tarkoitus opiskella yksi kappele lisää ranskaa, käydä Tietomaassa sekä uimahallissa, joten niihinkin varmaan saa kivasti nämä pari päivää uppoamaan. :)

Blogipäivityksiä on luvassa siis vielä tälle vuodelle, vaikkei niissä enää uusia käsitöitä olekaan. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja uutta alkanutta viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi upea tämä blogisi uusi ilme,
  Voi miten sulosia nuttuja olet neulonut.
  Mukavaa loppuvuotta ja tulevalle vuodelle toivon siulle kivuttomuutta, iloa ja Jumalan siunausta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukavaa loppuvuotta ja siunausta myös sinulle!

   Poista
 2. Hyvä uudistus sivuillasi. Taidan innostua tekemään noita Etiopia-nuttuja, otanpas selvää. Olen muutenkin viime aikoina kutonut suvun tuleville ja nykyisille vauvoille pieniä neuleita. Niitä on hauska tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Etiopianutut ovat hyvin pelkistettyjä nuttuja, todella helppoja tehdä, varsinkin jos tekee pyörönä. Nuttuprojektiin löytyy linkki paria postausta aiempaa sen keltaisen nutun yhteydestä, mutta tästäkin löytyy linkki tuohon pyörönä neulottavan nutun ohjeeseen.

   Poista
 3. Aivan ihanan värinen kivoin raidoituksin tuo nuttu. Käsityörikasta Uutta Vuotta 2014 Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Raidoitus on pääasiassa tullut itsestään raidoittuvasta langasta, vähän olen vain jatkanut nuttua yksivärisellä ruskealla. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)