Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, joulukuuta 29, 2013

Remppapäivä

Blogissa tehdään hetken aikaa remonttia. Aiempia postauksia voi lukea normaalisti (toivottavasti), mutta ulkoasu saattaa jonkin aikaa näyttää oudolta. Pahoittelen remontista aiheutuvaa häiriötä! :)

Edit tasan puolen tunnin kuluttua: No sepäs kävi vanhalla rutiinilla joutuisasti! :) Näillä kuvilla ja väreillä mennään seuraava vuosi!

16 kommenttia:

 1. Kiva uusi ilme näyttää oikein hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Värimaailmasta otan kyllä kaiken kunnian itselleni, koska värit tulevat noista taustakuvista, joissa puolestaan on itse värjäämäni lanka ja kangasta. :)

   Poista
 3. Voi kun kauniin värinen ja muutenkin nätti pohja.

  Kuule, minä olen yrittänyt nukkua korvatulppien kanssa siinä paukkessa, mutta täällä on kuin pommitus, ja ennen yhtä ei uni tule, vaikka kuinka yrittää.
  Ne paukut on ihan liian halpoja, kun naapurit niitä ostaa niin paljon.
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä 2013 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   On täälläkin kova pauke, kaupungissa kun asutaan, mutten anna sen häiritä. Muistaakseni viime vuonna laitoin korvatulppien päälle kuulosuojaimet ja paksun piponkin, niin eristi ääntä paremmin. ;)

   Poista
 4. Kiva uusi tausta! Hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle ja koko perheelle :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään minäkin! Usein luen pelkät syötteet kännykällä tai koneella, mutta kyllä kivat taustat aina piristää kun käy ihan blogin puolella. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Värikäs ja samalla hillitty, rauhallinen ja tyylikäs. Tästä huokuu lämmin tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tätä kyllä pitkään mietin, kuvat on otettu jo viime kesänä. Tiesin heti, että näistä kuvista tulee seuraava tausta blogiin. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)