Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, marraskuuta 06, 2013

Kortteja

En ole täällä viitsinyt askarteluja esitellä, koska koitan rajata blogin ihan vaan käsitöihin. Toisaalta enpä minä nyt niin paljon edes askartele, jotta niistä tekeleistä olisi ihan esiteltäväksi asti. Muutaman synttäri- tai muun onnittelukortin vuodessa tekaisen, ehkä sellaiset 5-10 korttia tulee tehtyä. Sellaisia kortteja olen blogissakin näyttänyt, joissa on jotain käsityötäkin mukana (virkkausta, ristipistoa...). Mutta laitetaanpa vaihteeksi kuva muunkinlaisista korteista:


Nämä liittyvät vähän blogin aiheeseenkin, nimittäin menivät syys-lokakuussa olleen tasalukubongauksen sekä arvonnan palkintojen mukana. Askartelin nämä siis jo syyskuussa, muttei ole ollut tähän mennessä oikein sopivaa saumaa näitä näyttää. Vasemmanpuoleinen kortti meni ruskeansävyisen liukuvärjätyn langan mukana, musta-puna-hopeinen taasen Hopeatoffee-sukkien matkaan. Sini-vihreä-ruskean langan mukaan lähti tuo oikeanpuoleinen kortti. Eli vähän niin kuin sävysävyyn koitin kortit askarrella, vaikkei noissa muuten olekaan mitään teemaa tai ideaa. ;)

Edellisen postauksen suikeroiden suhteen joudun pitämään teitä nyt hieman pidempään jännityksessä kuin oli tarkoitus. Tänä iltana on nimittäin huovutuskurssin viimeinen kokoontuminen, jossa minun piti tehdä loppuun se, mihin ne suikerot liittyvät, mutten pystynyt vointini vuoksi kurssille tänään lähtemään. Joudun siis jossain vaiheessa tekemään sen työn täällä kotona valmiiksi, jos osaan ilman opettajan opastusta. Jollen osaa, niin pitää sitten ilmoittautua kevään huovutuskurssille, että saan kysyttyä neuvoja... vaikka on se niin raskasta puuhaa, että ihmettelen ylipäätään, kuinka jaksoin kolmenkaan kokoontumisen verran sitä kurssia käydä. Ei minusta mitään kokopäiväistä huovuttajaa kyllä saa, kuten ei saa kehrääjääkään - tai askartelijaa. ;) Juuri nyt parhaimmalta tuntuvat sellaiset käsityöt, joita voi tehdä ihan vaakatasossa pötkötellen, mutta onneksi ainakin neuleet, virkkuut ja ristipistot onnistuvat siinä asennossa. :)

Palailen siis sohvalle pötköttelemään... Mukavaa syysillan jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Mukavia kortteja! Kivoja kartonkeja olet löytänyt, jotain kohokuvointia. Ja nuo napit! Tosi söpöt! :) Siitä tulikin idea, että oman nappipussin voisikin laittaa askartelulaatikkoon eikä ompelulankakorin pohjalle... Tulisi ehkä käytettyäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuvioidut eivät ole kartonkeja vaan sellaista ohkaista käsintehtyä paperia, olen liimannut ne sitten vaan korttipohjalle. Napit on ostettu ihan askartelutarvikeosastolta.

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)