Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, syyskuuta 01, 2013

Kuinka kaunista on

On taas Se Aika Vuodesta.

Luontokuvaus on ollut jäissä monta kuukautta. Mutta nyt tekee taas mieli ikuistaa luonnon kauneutta. Sillä kauneimmillaanhan luonto on juuri nyt ja tästä viikkoja eteenpäin.


 






 


 


 

 







Näihin kuviin on ihana palata pitkin vuotta. Jaksaa sitten taas odottaa seuraavaa syksyä. Onneksi tätä syksyä on vielä pitkästi jäljellä - voi kun se ei päättyisi koskaan! :)

23 kommenttia:

  1. Ihastuttavia luontokuvia.Luonto on syksyllä todella kauneimmillaan. Mikä sen mukavampaa,kuin kuulas kirkas syksyinen ilma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään onkin aivan ihana syyssää, oli mukavaa käydä pikkuisen jaloittelemassa kodin lähellä kuvia napsien. :)

      Poista
  2. Tänään on ollut mahtava sää. Ihan kuin luonto oikein erityisesti haluais juhlistaa syyskuun ensimmäistä päivää. Lämmintä ja aurinkoista. Alkuillasta ripsas hitusen vettä ja taivas peittyi pilviin.
    Nuo kuvat on mahtavia. Ei vois enää enemäpää olla SYKSYISIÄ kuvia:)

    p.s. Ai minkä värinen talvitakki mulla on? Uskotko, jos sanon, etten muista. Villakangastakki on beige, mutta se "joka paikan takki"... hmm, oisko ollu musta vai tummansininen...
    Mutta älä nyt rupia sielä mitään värkkäämään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on ollut koko päivän aurinkoista. :)

      Kyllä mää melkein meinasin ruveta sulle värkkäämään talvitamineita, mutta ei mulla taida olla noin neutraaleja värejä kaapissa. :D Käviskö vaikka neonkeltaiset asusteet, nehän passaa minkä takin kanssa vaan? ;) (jollakin oli 90-luvun alussa neonkeltainen pipo, muistatko?)

      Poista
  3. Tänään on todella ollut kaunis syksyinen sää...ihana pieni tuuli ja synkät mustat pilvet :) Olen sadetta odottanut koko päivän, mutta eihän täällä sada :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään ole satanut aikoihin. Maa suorastaan rutisi kuivuutta, kun kävin tuolla metsikössä. Saisi sataakin välillä. :) Täällä ei ollut edes niitä pilviä tänään.

      Poista
  4. Teillä näyttää jo syksyltä. Meillä täällä etelässä on vielä aika vihreää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään ollut vielä yhtään syksyistä, kun viimeksi kävin ulkona (torstaina), nyt sitten oli jo ihan eri meininki. Tosin kuvat hämäävät hieman, napsin vain niistä syksyisimmän värisistä kohteista kuvia, eihän täällä nyt noin värikästä vielä kaikkialla ole. :)

      Poista
  5. Upeita kuvia. Hiljalleen alkaa värit luonnossa muuttumaan, leiskuvan punaisiksi, oranssiksi, keltaiseksi,värikylläinen aika siis edessäpäin.

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia. Hiljalleen alkaa värit luonnossa muuttumaan, leiskuvan punaisiksi, oranssiksi, keltaiseksi,värikylläinen aika siis edessäpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä väriloisto on kyllä parhautta! :)

      Poista
  7. Olet saanut tallennettua kuviksi kaunista syksyn väriloistoa, upeita vahvoja värejä. :)

    VastaaPoista
  8. Kaunis kuvasarja!! Minä tein tänään mieheni kanssa kahden tunnin kävelylenkin syksyisessä kauniissa luonnossa tässä lähellä Huutilammen luontopolulla. Kamera jäi matkasta. Tosin vasta loppumatkasta se harmitti. Bongasimme nimittäin tikan hakkaamassa puuta. Olisihan se kuvan jäänyt mukavaksi muistoksi tämänpäiväisestä luontoretkestämme. Hyvää Syksyä !

    VastaaPoista
  9. Olisipa syksy tosiaankin pitkään tällainen kuin näissä kuvissa. Tällaisesta syksystä minäkin tykkään. Ja sitten kun sää muuttuu, äkkiä lunta ja talvi.
    Minä kun en ole syksyihminen - enemmänkin ahdistaa jos on pimeää, märkää, tuulista, kylmää... t. Eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, minä nautin niistä ihanista pimeistä illoista, syyssateen ropinasta ja myrskyistä - ihanaa! :) Toki tykkään myös talvestakin, kirpeä pakkassää voittaa kesähelteet 100-0. :) Mutta ollaanhan me ihmiset erilaisia.

      Poista
  10. Syksyn värit ovat kyllä upeat, mutta minua viehättävät myös loppukevään/alkukesän voimakas vihreä ja se valon määrä on uskomaton. Ja talven värit ovat myös oma lukunsa. Mutta loka/marraskuun lohduton harmaa ja ruskea ei viehätä lainkaan ja sama toistuu talven jälkeen maalis/huhtikuussa:(

    VastaaPoista
  11. Syksyn värit ovat kyllä upeat, mutta minua viehättävät myös loppukevään/alkukesän voimakas vihreä ja se valon määrä on uskomaton. Ja talven värit ovat myös oma lukunsa. Mutta loka/marraskuun lohduton harmaa ja ruskea ei viehätä lainkaan ja sama toistuu talven jälkeen maalis/huhtikuussa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taasen en tykkää yhtään, kun kesällä on liian valoisaa. Nautin syksyn pimeydestä - ei se ole ollenkaan lohdutonta, kun sitä vain osaa katsella oikein silmin. :) Syksyn pimeys on niin syleilevää ja turvallista, sitä oikein odottaa kaiken silmiä rasittavan valoisuuden jälkeen. Ja kyllä vaan nämä syksyn kirpeät säät piristävät, ei tarvitse enää tuskailla helteissä! :) Minusta kesän vihreys on jotenkin "tylsää", kun kaikkialla on vaan sitä vihreää ja vihreää (vaikka kaunis väri onkin); syksyisestä maisemasta löytyy paljon enemmän sävyjä ja vivahteita. En ole muuten koskaan huomannutkaan, että syksyllä on harmaata, minä näen vain kaikkia ihania kirkkaita värejä! :)

      Poista
  12. Kauniin syksyisiä kuvia! Musta kanssa on kivaa kun on syksy,illat pimenee ja rauhoitutaan...kesällä kun tulee viipotettua välillä pää kolmantena jalkana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla taasen iskee syksyllä valtava energia, kesä taasen menee aina ihan zombiena, ei jaksa eväänsä liikauttaa. Oon todennut, että valo vaan ei sovi mulle, oon ihan selvä menninkäinen. :)

      Poista
  13. Syksy on kyllä ihanaa aikaa, värit on kohdillaan.

    Ja tässä pätkä Kaarlo Sarkiaa, jäänyt kouluajoilta mieleen.
    Paitsi piti nyt luntata, miten tämä menee.


    Kukka ylpeä sulle säilyy,
    syksyn kultaisen georgiini.
    Juomasarkassa eessäs päilyy
    täysvuotinen, valmis viini.

    En ma kysele:"Ikuisesti?"-
    ensi yönä jo tulkoon halla!
    Hehkun pelotta, tulisesti
    niinkuin daalia talven alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana runo! :) Minulle tuntematon runo, vaikka paljon olenkin runoja lukenut. Oma suosikkini on Lauri Pohjanpään Syksy. (Kaksi vanhaa, vanhaa varista...)

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)