Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, elokuuta 28, 2013

Isotäti :)

Pari tuntia sitten siskostani tuli mummu, äidistäni isomummu ja minusta isotäti, kun siskontyttö pyöräytti maailmaan terveen poikavauvan. :)

Kyllä tätä on monta päivää jännitettykin, ja kun aamulla kuulin, että syntymä tapahtuu varmuudella tämän vuorokauden puolella, niin aloin odotellessani väsätä korttia...

Vauvakortti
Tehty: 28.8.2013
 Lanka: Novita Virkkauslanka luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 2 g
Virkkuukoukku: 1,25 mm
Koko: Korttiin sopiva
Muuta: Onnittelukortiksi isotäditettävälle :)

En vielä aamulla korttia aloittaessani tiennyt, kumpi sieltä on tulossa. Päädyin siksi tekemään kortin, joka sopii kummalle vaan, ja kun uutinen pojan syntymästä tuli, lisäsin siihen nuo siniset lisukkeet.


Tästä salamalla otetusta kuvasta näkee vähän paremmin tuon hopeisen taustapaperin kuvioinnin. Tuo paperi oli varsinainen löytö (onneksi muistin, että olin jokunen kuukausi sitten hamstrannut monta pakettia noita askartelupapereita!), sillä lehtikuvioinen paperi sopii minusta hyvin syksyn vauvalle. Hopeinen väri taittaa kivasti valosta riippuen siniseen tai punaiseen, joten senkin puolesta se olisi sopinut myös toisen väristen "lisukkeiden" kanssa. Jotenkin oli kuitenkin sellainen olo että juurikin siniset lisukkeet tähän tarvitaan. :)

Kiirehdin kortin askartelun kanssa siksikin, että äitini piipahti tänään meillä, ja jos vauva olisi ehtinyt syntyä ennen hänen lähtöään, olisin laittanut kortin ja lahjan hänen mukaansa, hän kun asuu lähellä siskontyttöä. Mutta sen verran myöhemmin vauva syntyi, että äiti ehti jo meiltä lähteä, muttei ollut vielä päässyt kotiinsa saakka (välimatkaa parin tunnin ajomatkan verran). Onneksi Kusti polkee! :)


Kortin mukana lähtevät lahjat olenkin jo aiemmin esitellyt; ainoastaan nalle oli viimeistelemättä sopivan värisellä rusetilla. Samaa rusettinauhaa on tuossa kortissakin. :)

On se vaan aina ihanaa, kun maailmaan syntyy lisää lapsia! :)

21 kommenttia:

 1. Onnea isotädille ja tietenkin vauvalle ja vanhemmille =) Vauvan syntyminen on aina iloinen asia...

  VastaaPoista
 2. Onnea isotädille ja tietenkin vauvalle ja vanhemmille =) Vauvan syntyminen on aina iloinen asia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, vaikka aika osaton minä tähän tapahtumaan olen. ;)

   Poista
 3. Todella kaunis kortti :)

  Onnea teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti kortti, tuore äiti on varmaan ilahtuu tekemistäsi lahjoista:)

  VastaaPoista
 5. Moi pitkästä aikaa ja onnea isotädille. Hienoja käsitöitä ja valtavasti on taas tullut kaikkea uutta sitten viime käynnin.

  VastaaPoista
 6. Heippa. Ihanaa kun pikkuinen syntyi, oikein rinnassa läikähtää herkkä lämmin mieli. Onnea kaikille asian osaisille myöskin onnea asian vähemmän osattomille, saiko tästä mitään selvää, olen niin vauvasta sekaisin, jos olisin nuorempi haluasin vielä synnyttää yhden pikkuisen,kaksi on meillä ja 40v jo käyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä, kommentista ja onnitteluista! :)

   Poista
 7. Kaunis kortti! Onnea isotädille!

  VastaaPoista
 8. Ihana kortti, samaan aikaan herkkä ja hilpeä :D Onnea tuoreelle isotädille!

  VastaaPoista
 9. Onpa ihastuttava kortti! Ja onnea myös uudelle isotädille:)

  VastaaPoista
 10. Oi, onnea uuden polven tuoreelle vesalle sekä tietysti isotädille! :) Kaunis kortti!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan se tietysti kaunis kortti, kun on ollut hyvä ohje siihen. ;)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)