Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, heinäkuuta 17, 2013

Viimeinen maratonko?

Tottuneesti aloitin tänä iltana taas maratonpistelyn klo 17-21, ja vasta jonkin aikaa pisteltyäni hoksasin, että Ristipistoilijat-yhteisö lakkautetaan lähipäivinä blogimuodossa, eli näitä maratoneja ei enää sinne raportoida (joskin ei sinne koko keväänä juurikaan ole näitä maratonpäivityksiä enää ilmestynyt, eli on tullut sellainen olo, että olen tainnut pistellä ihan vaan yksikseni kaikki keskiviikot...). Jatkossa ryhmä tulee pyörimään FB:ssa, jonne en aio liittyä tietoturvallisuuden vuoksi, enkä muutenkaan hyväksy FB:n toimintatapoja. Mietin siis, miten käy maratonien, kun en ole enää ryhmässä mukana. Ehkä jatkan hyväksi koettua perinnettä itsekseni ja raportoin täällä blogissa, tai sitten koitan muuten vain pistellä säännöllisesti. Joku muu päivä ja kellonaikakin voisivat sopia minulle paremmin, joten saattaa hyvinkin olla, että nämä keskiviikon maratonpistelyt loppuvat oikeastikin tähän.


Kaksi viikkoa sitten aloitin tämän liinan ja sain silloin tehtyä melkein kokonaan punaisen reunuksen, ainoastaan tuohon oikeaan reunaan jäi reilut puoli liinanmittaa pelkiksi puolipistoiksi. Tänä iltana tein reunan valmiiksi ja aloitin kuvan pistelyä liinan toiseen päähän. Tässä siitä lähikuvaa:


Ihan koko neljää tuntia en muuten pistellyt, olisiko noin 3,5 tuntia tullut aktiivista pistelyaikaa.

Katsotaan nyt, kuinka tämä liina etenee jatkossa, mutta jonkinlaista edistysraporttia koitan kuitenkin blogiin aina laittaa, kun olen tätä saanut pisteltyä.

Iloista loppuviikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Pidä sinä vaan jatkossakin tätä omaa maratoniasi !

  VastaaPoista
 2. Oliskohan tuohon tekeytymässä mansikoita liinan päähän, kiva seurata:)

  VastaaPoista
 3. Juu, kiva seurata mitä tuohon liinaan syntyy: minulla on jo nyt aavistus, että minulla olisi varastossa odottamassa sama työ, mutta vaikea sanoa noin pienen kuvan pohjalta ;)
  Jatka vain pistelyä: minunkin pitäisi aloittaa tuollainen säännöllinen pistely, mutta en tiedä pystyisinkö sitoutumaan siihen, kun tuntuu lasten kanssa, että aina kun aloittaa jonkun säännöllisen jutun, niin ainakin silloin lapset keksii, että nyt ei sitten varmasti tehdä tuota =)

  VastaaPoista
 4. Maanantaimaraton?
  Ihania mansikoita liinaan tulossa.
  Leppoisaa loppuviikkoa sinullekin.

  VastaaPoista
 5. Hyvin syntyy jälkeä, kun pitää tuota maratonia. Tuleepa ainakin tehtyä, kun on vakiopäivä sille :)

  VastaaPoista
 6. Muutkin jo arvuuttelivat, että mansikoitakos tuohon tulee. Ensisilmäyksellä mä olisin ajatellut, että kirsikoita.

  VastaaPoista
 7. Mutta kyllähän meitä blogi-ihmisiäkin voi maraton-jutuilla ilahduttaa! :)
  Sama juttu, ei kiinnosta liittyä Facebookiin, harmi vaan että niin moni juttu on siirtynyt sinne.

  VastaaPoista
 8. Jatka vaan täällä, minä ainakin seuraan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)